Másoknál szokás minden ruhát kimosni, ha felveszi az ember, kis időre és bele se izzad, nem lesz koszos?
Fehérneműt, zoknit minden nap másikat hordok, illetve reggel-este fürdök. De pólót nem mosok ki egyből.
A barátnőm kivan ezen akadva.
Hogy én amit felveszek, azt nem egyből a szennyesbe dobom, ha leveszem.
Na persze tiszta ruhákat hordok. Koszosba még a kertbe se megyek ki, nem hogy utcára.
Csak vannak olyan esetek, amikor rajtam van 1 póló 2-3 órát, és utána visszarakom a szekrénybe.
Miért ne? Lementem a Postára felvettem egy pólót, 2 óra múlva jövök vissza, tenném vissza a szekrénybe a barátnőm meg elkezdi, hogy mit csinálsz, az már volt rajtad!
De most 2 órát volt rajtam, most hideg van, nem izzadok, illetve pulcsi alatt volt, így koszos se lett...
Természetesen nyáron, mikor 10 perc alatt össze izzadom, nem fogom felvenni még 1x mosás nélkül, de így télen azért a 2-3 óra hordásért sajnálom a mosógépet járatni. Lényegében tiszta, csak hordott...
És azt mondja a barátnőm, hogy ezt nem szokás...
Nálunk anyám elég tisztaság mániás volt, de azt mondta nem fog kimosni mindent ami rajtam volt 3-4 órát, és bele se izzadok, össze se gyűrtem, koszos se lett. Az víz meg energia pocsékolás lenne.
Azt mondja barátnőm, hát náluk meg az a szoklás, ha valaki felvesz valamit, és leveszi az első, hogy szennyesbe rakja, és csak mosás után veszik fel azt a ruhát újra...
Másoknál mi a szokás?
Most én igénytelen lennék?
Inkább nevezz ki az ilyen ruháknak egy külön polcot/helyet. Én is felveszem többször, ami nem koszos, de nem teszem vissza a tiszták közé. A férjem meg mindent 1x vesz fel, gyűlik a mosnivaló...
n34
Ha ilyen 1-2 óráról van szó, hogy pl. elugrok a közeli boltba, vagy ilyesmi, akkor én sem mindig dobom be a szennyesbe. Szerintem nem vagy igénytelen, ez attól függ, hogy ki, mit szokik meg, mit hoz otthonról. Az igénytelenség nem itt kezdődik szerintem.
22/N
Az izzadás hülye indok, mert télen ugyanúgy izzadsz a 20 réteg ruha alatt. Akkor is, ha nincs nagy folt a pólón. Mindig mindenki izzad, ez a normális.
Ha nem büdös, szerintem nem gáz. Én a színét sajnálnám, hogy hamar kikopik.
Mi is ugy csináljuk ahogy te.
Bugyi/boxer-zokni minden nap tisza,vagyis fürdésenként egy,igy van hogy napi kétszer tiszta.
De többit csak ha koszos megy a szennyesbe.
Nadrágot 4-5-ször isa felveszek ha nem kenem össze,pulcsi 2-3,póló változó,legtöbbszr 2-3 óra alatt beleizzadok,akkor mosós,de ha nem,akkor jó az másnap is.
Egyrészt rengeteget kellene mosni igy,másrészt a ruha is elkopik hamar.
Kabátot,törölközőt is mosná minden használat után?
Cipő?
Hát cipőt azt felváltva hordok 2-3 at. Az nem azavrja.
Farmerra mondja már, hogy " a múlt hétn is ez volt rajtad!"
Törölközőt érdekes kb havonta 1x mosna, mert úgy van vele, hogy fürdés után úgyis tisztán törűklözünk meg benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!