Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Hogyan jöhetek rá arra, hogy...

Hogyan jöhetek rá arra, hogy egy internetes haverom csak sajnálatból beszélget-e velem?

Figyelt kérdés
Elég sokat panaszkodtam neki régebben, hogy mennyire unalmas, semmirevaló életem van, és elég gyakran rámír, de valamiért az az érzésem, hogy nem is akar haverkodni, csak sajnál és azért ír, hogy ne legyen nekem olyan rossz. De hogy bizonyosodhatok meg erről, milyen jelek utalnak rá, ha tényleg így van? (Ha megkérdezem persze nem mondja meg)
2013. márc. 10. 15:50
 1/2 anonim válasza:
Szerintem ne gondolkodj ezen, örülj, hogy ír. Mellesleg magamból kiindulva, ha bárkire is ráírnék sajnálatból akkor nem tenném gyakran és nem is chatelnék sokáig.
2013. márc. 11. 16:06
 2/2 anonim válasza:
Ha valóban csak interneten keresztül ismeritek egymást, akkor biztosan nem írt volna neked, ha nem vagy számára érdekes partner, tehát barátkozni szeretne veled. Szerintem senki sem kíváncsi egy ismerős gondjaira, csak akkor, ha az egyben barátja is. Gondolom van közös témátok, beszélgessetek arról, biztos jobban érdekli őt meg te is szívesebben írsz.
2013. márc. 13. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!