Ki nyújt előbb kezet? Ki köszön előre? ILLEM
Figyelt kérdés
Férfiaknál ki nyújt előbb kezet és ki köszön előre ?
Bemutatkozásnál aki kezdte a bemutatkozást az nyújt kezet ?
Tudom hogy ezt már más is kérdezte de mindig más válaszok voltak, szóval örülnék ha nem linkelnétek be őket... Köszönöm !
2013. márc. 9. 16:35
1/5 anonim válasza:
férfiaknál úgy tudom, a magasabb rangú, idősebb, haveroknál tök mindegy
2/5 anonim válasza:
Igazából az idősebbnek kellene először kezet nyújtania és bemutatkozni. De manapság már nem ez a megszokott. Haverok közt meg szerintem úgy ahogy jön a dolog.
3/5 anonim válasza:
nemek közt a nő nyújt, azonos nemnél az idősebb.
4/5 anonim válasza:
Magsabb rangú, vaggy ha egyenrangúk, akkor az idősebb.
5/5 anonim válasza:
Előre a férfi köszön a nőnek. Legalább is így kell(ene). Ennek ellenér a délszláv származású szomszédom képtelen előre köszönni a feleségemnek. Egy idő után elkönyveltük, hogy ez sajnos már csak ilyen tahó, és többé nem vettünk róla tudomást. Utána el kezdett más szomszédoknak panaszkodni, hogy mennyire levegőnek nézzük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!