Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » E-mailre mennyi időn belül...

E-mailre mennyi időn belül illik válaszolni?

Figyelt kérdés

Tegnap délben írtam valakinek és nem válaszolt még (félig-meddig hivatalos).

Mennyi ideig várjak? Ha nem írnak, telefonálni fogok, de nem akarok türelmetlenkedőnek sem tűnni. Ha 1 héten belül nem válaszolnak, telefonálhatok?

2013. márc. 7. 21:08
 1/4 anonim válasza:

Úgy gondolom, hogy ha hivatalos dologról van szó, akkor 3-4 napot várj!

Ha általános Email-ről van szó, akkor 2 nap.

Egyik esetben sem küldenek időben visszajelzést, akkor érdemes hívni.

Valójában helyzetfüggő ez a dolog.

2013. márc. 7. 21:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Egy hét az bőven sok, én hétfőn telefonálnék. De tényleg helyzetfüggő. Csak azért mondom hogy hétfő, mert pénteken még csak két nap telt el szerda óta, talán kicsit siettető lenne hívni, hétvége kilőve, viszont hétfőn, ha nyitáskor, vagy utána 1-2 órán belül nem válaszolnának, akkor már nem biztos hogy várni kéne.
2013. márc. 7. 21:40
 3/4 A kérdező kommentje:

Igazából tényleg csak ilyen félig-meddig hivatalos, éppen hétvégén is válaszolhatnának rá, de akkor ha hétfőig nem kapok rá választ, telefonálok.

Köszönöm! :)

2013. márc. 8. 07:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Na, hétfő du. válaszoltak rá, amikor már nem is számítottam rá és kétségbeesetten próbáltam megszerezni a telefonszámot. :)
2013. márc. 17. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!