Milyen megítlélésben részelsülnek a 14 év alatti gyermekanyák? Mik a tapasztalatok?
"a társadalmat emberek, többnyire tájékozatlan, hülye, és rosszindulatú emberek alkotják."
Aha, mellesleg a pedofília is tök jó dolog, csak a társadalmat alkotó hülye és buta emberek ítélik el, mi?
A társadalom hülyéje az te vagy, nem mások...gyökér
Mivel egyáltalán nem normális, ha egy 13-14 éves nemi életet él, sőt ebből gyereket is szül, a társadalom ezeket a lányokat és többnyire a családjukat is elítéli...
Ha egy 13-14 éves lány pasizik, azért a szülők is felelősek : miért nem törődnek a gyerekükkel?!...
Óriási felelőtlenség egy gyereknek gyereket szülni, annak az ártatlan kicsinek is megpecsételik ezzel a sorsát : nem fognak vele törődni, hányódni fog a nagymamák közt, vagy állami gondozásban...
nem tudom, milyen válaszra számítottál... mondjuk, igaz, manapság, a melegfelvonulások idejében azt kell tolerálni, ami természetellenes...de ez nem jelenti azt, hogy az emberek ezt is teszik
szerintem a legtermészetesebb viselkedés a megvetés és a felháborodás a gyermekanyákkal szemben...az én közvetlen környezetemben két lányanya van, mindketten 16 évesen szültek...én még ezt is borzalmasnak találom... egy gyereknek gyereket? még néha én is a szüleim támogatására szorulok, pedig én már 20 éves vagyok...bele sem gondolok olyanba, hogy gyereket szüljek addig, amíg nem tudom saját magam eltartani
a másik dolog, hogy egy 17-18 év alatti lánynak ki sincsen még fejlődve rendesen a szervezete... nemhogy szülnie, de még szexelnie sem kéne...igaza van az egyik előttem szólónak...egy ilyenfől főleg a szülők tehetnek (mert ugye hogy a fenébe tudna még felnőtt fejjel gondolkodni egy kiskorú?) ... az ilyen szülőkkel jól elbeszélgetnék... nekik sem kellett volna gyerek, ha nem tudják normálisan nevelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!