Hogyan illik megjelenni az Operettszínházban manapság?
Sziasztok!
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy az Operettszínházba megyünk jövőhéten az Elisabeth musical esti előadására (középpáholyba ráadásul).
Ma szembesültem a tudattal, hogy mivel kismama vagyok és nő a pocakom, nem jön rám az elegáns estélyi ruhám, és emiatt vagyok most nagy gondban...
Szerintetek ilyen alkalomra mindenképp estélyi, és gyorsan szerezzek be egy ruhát (amit valószínűleg a pocakom miatt már sose tudok majd újra felvenni), vagy szerintetek elegendő egy csinosabb koktélruha boleróval, vagy egy kosztüm?
Mi az a minimális elvárás, amiben illik megjelenni egy ilyen esti előadásra az Operettszínházban manapság?
Sajnos nem tudom, mert nagyon-nagyon régen voltunk színházban, akkoriban mindenki estélyiben, nagyon nagyon csinosan, elegánsan jelent meg az előadásokra, de manapság láttam nem egyszer a Madách előtt várakozó farmeres csoportokat is befele özönleni a színházba, szóval változtak a dolgok azóta, ha jól sejtem.
Nem szeretném, hogy kitűnjek a tömegből az esetleges alul öltözöttségemmel (főleg hogy páholyba szól a jegyünk), félek, hogy egy koktélruha vagy esetleg egy kosztüm az Operettbe nem elég egy esti előadásra... :(
(És ugyanígy érdekel, hogy nem-e lenne-e sok az estélyi ruha manapság egy előadásra? - Bár ezt nem hiszem... :P)
Kérlek azok írjanak, akiknek vannak tapasztalatai ilyen téren, és kerüljük a negatív fröcskölődést, nagyon köszönöm!
Koktélruha és a kosztüm is megfelel!
Esetleg egy szép nadrág, hosszított, bővebb blúzzal.
Nem semmi, mennyit változott közel 10 év alatt ez a szokás, akkor egy szép ruhát veszek fel egy elegáns boleróval és kiegészítőkkel, nagyon köszönöm a millió segítséget! :)
Akkor ezek szerint még jó, hogy a pocakommal kinőttem az estélyimet, kellemetlenül éreztem volna benne magamat a többiek között túlöltözve.
Mindenkinek megy a zöld kéz, köszönöm a sok segítséget, hogy időt szántatok válaszolni! :)
A helyszínen meglehetősen vegyes kép fog fogadni. Találsz nagyestélyis sznobokat és szakadt kócos félkoszos embereket is. A nagy átlag egyszerűen elegánsan öltözik.
Válaszd ki, ami rád megy. Amit a legcsinosabbnak, legelegánsabbnak legkedvesebbnek találsz, amit legjobban szeretsz, vedd fel. Biztosan nem fogsz kilógni a sorból, és legalább jól is érzed magad.
Neked is nagyon köszönöm a segítő választ!
Nem maradt el a zöld kéz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!