Szerintetek nem furcsa, hogy a pasik pisilés után nem törlik meg?
Figyelt kérdés
2013. febr. 20. 17:35
11/23 anonim válasza:
Mindenki kamuzik aki aztmondja hogy megtörli.Vagy aki mégis az meleg és a kis retiküljében elő van készítve a kis törlője.Hagyjuk már......
12/23 anonim válasza:
És hogy törlitek még a piszoárnál?
13/23 mustafa33 válasza:
Na ezért nem szeretem a piszoárt. A puha papír viszont valóban ragad. Az olcsóbb nem.
14/23 anonim válasza:
hat igen nagyapaink is torulgettek,higenia,egeszseg....stb es ezert van most annyi nemibetegseg
15/23 anonim válasza:
Egy csomó nő se törli meg abba megnyugodhatsz
16/23 Boram válasza:
Ahol lehet megtörlöm!
1. higénikus ,az alsónadrág is tiszta.
2. a helységet sem koszolod össze.
Persze az igazi macsó csak széjjelrázza, mondván úgyis az asszony takarítja a WC-t
17/23 Motorman válasza:
Mindig van nálam papír zsebkendő, egy felet szoktam beáldozni erre a célra. Egyik kezemmel "kifejem" a csőből, a másikkal közben a többszörösen összehajtott papírt rászorítom a kimenő nyílásra. Egyszerű...
18/23 anonim válasza:
Ennyi Marhát !
Nem ismeritek ezt az aranyszabályt : Hiába rázod,az utolsó csepp mindig a gatyában marad !!!?
Amugy a kérdezőnek :ha zavar,nyald tisztára !
19/23 Boram válasza:
Ja jöhet a mínusz de majd a valóságban - nem is értem hogy nem ciki amikor - az ilyen majmok észre sem veszik és szép pisifoltos nadrágban szaladgálnak, mint az óvodások.
Igen néha még a vékonyabb öltönynadrágon is átüt.
Sajnos azóta egyéb területen sem fejlődtek.
Biztos menő amikor a barátnője a pisifoltos alsónadrágjait látja, vagy a miniszólók többségének még mindig a mama mossa?
20/23 anonim válasza:
Ha otthon van "dolgom" hátratett kézzel is tudok fütyülni ha kész vagyok meglóbálom a pecsemet így ráfröcskölődik a csempére nadrág föl oszt Isten veled János vitéz! Máshol persze manuálisan kezelem a hatlövetűt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!