Szerintetek adjunk neki ajándékot?
Figyelt kérdés
Egyik osztálytársam elment egy másik suliba mert itt folyamatosan piszkálták.Azt gondoltuk,hogy adunk neki egy lapot és mindenki aláírja.De a tanár szerint ez annyira nem jó ötlet mert így megnehezítené ,hogy elmenjen.Igazából én nem tudom,hogy adjunk e vagy sem mert tényleg megnehezítené.De ugyanakkor jó pofa lenne mert ha egy-két év múlva előveszi akkor emlékezik ránk meg ilyenek.De akkor most mit csináljunk??2013. febr. 9. 08:59
1/2 Kata 2000 válasza:
hát ha piszkálták...
Ha valaki az én osztályomból menne el, akkor adnánk neki valami emlék tárgyat, vagy amit te említettél egy aláírt lapot...Szerintem jópofa dolog!
DE hogy érted, hogy piszkálták?!
2/2 A kérdező kommentje:
Hát ráfogtak mindenféle lopást,meg benne volt verekedésekbe de igazából szerintem megnehezítené mert Ő ott akart maradni....
2013. febr. 9. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!