Nálatok is átnézi a szemetest a takarítónő és felhasználja ha talál bármi infót?
Figyelt kérdés
A munkahelyemen a takarítónő a szemetest aprólékosan átnézi,elolvassa amit talál,stb.
Már mindent centis darabra tépek,vagy ha olyan,akkor hazafele dobom ki.
Legutóbb hashajtó zacskóját dobtam itt ki,erre másnap elkezdett nekem tanácsokat osztogatni ,meg kioktatni hogy miért nem jó a hashajtó (persze,az orvos a hülye,mert felirta).
Céges papirokat evidens hogy darabokra tépem,de hogy már semmit nem dobhatok ki?
Eszem megáll.
2013. febr. 8. 10:25
11/13 A kérdező kommentje:
Nettó 110-et visz haza,plussz cafeteria+bérlet.
Sztem takaritóhoz képest jó fizuja van.
2013. febr. 8. 15:51
12/13 anonim válasza:
Én szívesen elvállalom ennek a feléért is ezt a melót.
Továbbá megígérem, hogy nem fogom nézni, mit dobtok ki, engem aztán nem érdekel, mi van a más szemetében!
13/13 anonim válasza:
Akkor irásos peticiót benyujtani a fönöknek és irjátok alá mindannyian .Erre szoktak reagálni,az iromány tartalmazzon olyan kifejezéseket ami elég nyomatékosak ahoz hogy kibillentse a fönököt a nemtörödömségéböl.Ha erre se reagál akkor ugyanezt a magasabb fönöknek vagy tulajnak kell eljuttatni azzal a megjegyzéssel hogy az alantasa nem volt hajlandó lépni az ügyben.Ha az illetö jó vezetö akkor a fönökötök olyan letolást kap hogy arról koldul,mert a nagyfönökök nem szeretik ha ilyen pitlák dolgokkal szekálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!