Középiskolai ballagás után adhatok egy "kedvenc" tanáromknak tablóképet?
Az ciki lenne, ha az egyik szaktanáromnak adnák képet, de az ofőmnek nem ? Egyáltalán "illik" képet adni tanárnak ?
A tanárok megbeszélik egymás közt ? Nem akarom, hogy az ofőmnek esetleg rosszul essen, de nagyon nem szeretem, a másik tanárral ellentétben... Ja és még az lenne a kérdésem, hogy a bankettünkön minden minket tanító tanár ott lesz ?
Nem szokás tablóképet adni a tanároknak.
A banketten azok a tanárok vesznek részt, akiket meghívtok.
Nem szokás adni, de ez nem jelenti, hogy nem adhatsz. Írj rá neki egy nagyon szép szöveget, amiben megköszönöd a tanítását, stb. Az ofőddel meg nem foglalkoznék, függetlenül attól, hogy megbeszélik e egymás között vagy sem.
Én nagyon utáltam az ofőmet és a világért se érdekel ha megsértem. Nyilván nem sértegetésről van szó, de az hogy most neki rosszul esik vagy sem, hogy neki nem adok(miért is adnék, ha végig köcsög volt velem), az mélységesen hidegen hagy. Tehát ez a része a dolognak nem érdekel.
A banketten pedig azok a tanárok vesznek részt, akiket ti meghívtok, de azért az osztályfőnök tipikusan ott van ha szereti őt az osztály ha nem..mert ugye mégiscsak az osztályfőnök volt és legalább ennyivel megtiszteljük.
Én több tanáromnak is adtam tablóképet, nálunk szokás. Adtam az ofőnek, adtam módszertanos tanároknak, meg azoknak akiket szerettem. Akikkel nem voltam jóba nem adtam semmit.
A bankettre szokás meghívni minden volt tanárt, igen.
22-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!