Miért csinálnak nagy ügyet némely lányok a fürdésből? Hogy felöltözve mennek tusolni, és felöltözve jönnek ki, be nem nyithat senki, amíg ők fürdenek, miért?
13-19 év közötti lányok
Némelyik otthon is ezt csinálja, szégyellősködik anyja, testvérei előtt. Ugyanezek a kollégiumi vagy tábori tusolóba úgy mennek, hogy megvárják, míg mindenki megfürdött már, és magukra is zárják az ajtót, egyedül befoglalnak egy négyszemélyes tusolót, vagy ha mégsem zárják be, és valaki benyit, akkor sikoltozni kezdenek, meg olyanokat kiabálni, hogy "Bocs, fogalt!", mikor van még három szabad hely. És amíg mindenki más törölközőben vagy fürdőköpenyben flangál a folyosón, ők tetőtől talpig felöltözve mennek fürdeni és jönnek a fürdésből. Nem, pizsamában, hálóingben ki nem mennének a folyosóra, és öltözni sem öltöznek egymás előtt (egy szobában hárman vagy négyen laknak), hanem elvonulnak a tusolóba öltözni. MIÉRT?
Biztosan ronda a pizsamája és szégyelli.
Amúgy én se nagyon szeretek mások előtt fürödni, kivétel persze a barátom, akivel szoktam:) Nyáron voltunk kempingezni, a poklok poklát éltem át, amikor egy nagy közös zuhanyzó volt, ráadásul úgy, hogy aki belépett, szinte egyből mindent látott. A legjobb az volt, hogy srácok merő poénból bámulták a csajokat ilyen helyzetben. Na azt már nem, én megvártam, amíg mindenki bealszik.
Jó, persze, a koedukált tusoló megint más kérdés. Itt lánytusolóról és otthoni fürdőszobáról van szó.
Kempingekben, táborokban mindig vannak és lesznek fiúk, akiknek életcélja, hogy meglesse a lányokat, és legeltesse a szemét a domorulataikon.
Most bámulásról szó sincs, mert aki bemenne fürdeni, az is lány.
Amúgy köszi [a nem felháborodott és nem lenéző] válaszokat [is], csak mert kérdezni mertem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!