Vendégfogadás mezítláb szabad vagy nem?
Figyelt kérdés
2013. jan. 20. 11:38
2/10 anonim válasza:
Attól függ hogy néz ki az a láb. Hát van olyan láb aminél egyensen örülnék ha nincs rajta semmi.
3/10 anonim válasza:
Sok tényezőtől függ. Vendégség típusa, időjárás, lakásod, nemed, lábaid ápoltsága stb.
4/10 anonim válasza:
Senkit sem zavar, hogy jól érzed magad zokni nélkül, otthon, még a vendégeket sem. Én azért papucsot huznék, mert lábról lehet a legkönnyebben felfázni!
6/10 anonim válasza:
Nem. De letegezni valakit elsore, ez sem. Ha viszont nem akarunk mindent a protokoll szerint tartani, akkor minden megengedett.
7/10 anonim válasza:
Nyáron, harminc fokban a panelban én nem fogadnék vendéget zokniban, etikett ide vagy oda. :D Egyébként amikor tehetem, nem mutogatom a meztelen lábfejem, viszont a szép női lábfejeket szívesen megnézem. Kár, h nem mindig csak a szépeket engedik láttatni.
30/F
8/10 anonim válasza:
Engem nem nagyon szokott érdekelni a másik lába. Én is fogadok vendéget mezítláb, ők is fogadnak engem úgy. Nyilván, ha valaki olyan jön, akkor veszek fel papucsot vagy ilyesmi. De barátoknál, rokonoknál ez teljesen normális.
9/10 anonim válasza:
Miért ne szabadna? Ha Neked úgy jó, akkor persze. A szilveszteri társaságot is mezítláb fogadtam. Azonban persze van olyan vendég, akit télen inkább zokniban/papucsban fogadsz.
10/10 TappancsMancs válasza:
Ha vársz valakit és nagyon protokolláris helyzetre/egyénekre számítasz akkor zokni. Ha kánikulában és barát/barátnő simán mezítláb is okés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!