Mezítláb az utcán? (többi lent)
Bajnak nem baj, csak BP-n veszélyes.
Én egy túra utolsó szakaszát fejeztembe mezítláb künn a természetben. nagyon jó volt és nem féltem hogy fertőzött akármibe lépek...
Múltkor én is láttam egy pasit, a bérletpénztárnál állni, Kispesten, cipő nélkül / nem volt ő se csöves /.
Nem jó a városban mezítláb járkálni, mert nemcsak fertőzést lehet összeszedni, hanem bele is lehet lépni valamibe, amely felsérti a bőrt / egy üvegszilánk vagy egy rozsdás szög meg aztán súlyosabb sebet ejthet /. Hogy piszkos lesz a talp, az a legkevesebb.
Találkoztál egy idiótával.
Én szoktam a városban mezítláb császkálni, nekem nincsenek rossz tapasztalataim ezzel. Beszólást is ritkán kapok, inkább csak a gyerekek figyelnek fel rá, és mutogatják a szüleiknek. Ha valakinek nincs jobb dolga, mint másnak megmondani, hogyan kellene élni, ott könnyen lehet, pont neki van valami gondja, amiről terel. Amíg a másik ember nem tesz keresztbe nekem, addig élje úgy az életét, ahogy neki tetszik. Márpedig az, hogy más mezítláb van nyáron, vagy gumicsizmába fülleszti a lábát, egészen addig nem az én dolgom, amíg nem zavar, hogy büdös. :D
Szerintem nem baj.Miért lenne baj,miért kellene annak lennie?
Én egyszer láttam egy huszonéves lányt, máskor éppen öt évre rá két 8-10 éves lányt mezítláb menni az utcán.Utóbbiak iskolatáskával a hátukon, biztosan iskolából tartottak hazafelé.A talpuk-kissé-koszos volt, bizonyára egész nap mezítláb voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!