Hogy kell megszervezni egy felvonulást?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, mint a meleg felvonulás. Ha én fel szeretnék vonulni mondjuk azért mert barna a hajam, vagy mert tejet iszom, vagy bármi, akkor hol kell ezt bejelentenem, és hol tudok embereket toborozni, hogy vonuljanak velem? Most a példák nem a legszerencsésebbek, de a kérdést komolynak szántam.2009. aug. 30. 19:27
1/1 anonim válasza:
Bejelenteni egy helyen kötelező: a felvonulás helyén illetékes rendőrkapitányságon. Ott kell megtenned a bejelentést - ha jól emlékszem - legkésőbb 72 órával a kezdés előtt. Ők ezt vagy tudomásul veszik, vagy azt mondják, hogy nem megoldható (közlekedési akadályok, ütközés más rendezvényekkel). Azt, hogy a közterület használatára (vonulási terület lezárása, stb.) hol kell engedély kérned, fejből nem tudom.
Embereket toborozni pedig bárhol lehet. Szórólapokon, újsághirdetésekben, TV- és rádióreklámban, de manapság a legújabb és a legkönnyebb módja az internetes reklám: közösségi oldalakon, fórumokon kell beharangozni, onnan meglepően gyorsan terjed a híre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!