Hogy kell egy osztálytalálkozót jól megszervezni?
Hány éves? Mert az nagyban befolyásolja :)
Ha sok fiatal lesz, akkor kerti parti, grillezett húsokkal és sok piával! Ha idősebbek... akkor is :) Mi így csináltuk és kiváló lett!
Atttól függ, hogy
- milyen generációnak szervezed,
- milyen iskolatípusba jártatok együtt (általános középiskola)
- hány éve fejeztétek be a tanulmányaitokat
- milyen rendszerességgel találkoztatok eddig
- azokat hol rendeztétek, háznál vagy étteremben
met annak függvényében el tudom magamról dönteni, hogy tudok-e tanácsot adni, mert gyakorlatom, és tapasztalatom van.
Az idén tartjuk a negyvenéves általános iskolai találkozónkat, és a 36 éves gimnáziumit.
Az is fontos, hogy milyen volt a nemek aránya, és fiú vagy vagy lány, azaz férfihoz vagy nőhöz illő tippeket adjak.
Tudom, kevés információt adtam, elnézést, de most pontosítok.
Ötvenöt éves öregek vagyunk, és két évente találkozunk valamelyikünk lakóhelyén, de nem a háznál, hanem panzió, motel stb. Ez egy baráti kör az egyetemről, tehát nem évfolyam találkozó, kb. 40-en szoktunk lenni feleségekkel együtt. Öreguras focival, tenisszel, sörözéssel kezdődik, de végülis az esti vacsora melletti beszélgetés a lényeg, ami néha hajnalig tart. A lehetőségek úgy érzem adottak, csak azért kérek tanácsot, nehogy figyelmetlenségből elrontsak valamit.
Előre is köszönöm a válaszokat:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!