Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mit gondoltok egy férfi...

Mit gondoltok egy férfi milyen esetekben üthet meg komolyan egy nőt? Van itt olyan férfi aki már megtette?

Figyelt kérdés
Tehát egy férfi védekezésből megüthet egy nőt vagy ha a nő terrorizálja a férfit esetleg stb stb . Mielött elkezdenétek hülyeségeket összehordani rólam , nem ,nem ütöttem meg nőt és nem is áll szándékomban .

2013. jan. 15. 22:37
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Alexandra: azért ha ha gyerekemet,feleségemet,édesanyámat bántja akkor biztos
2013. jan. 15. 22:44
 12/26 anonim ***** válasza:
81%
az én esetemben egy pasi mindig akkor vált agresszívvá, ha vaj volt a fején.
2013. jan. 15. 22:49
 13/26 anonim ***** válasza:
zónapocok, mi számít provokálásnak? mert pl. nálunk a mostohaapám már azért is ütött, ha netalántán véleményem volt, és nem egyezett az övével.
2013. jan. 15. 22:54
 14/26 anonim ***** válasza:
Nekem erre az agresszor cigányasszonyok jutnak az eszembe, náluk mi a helyzet?
2013. jan. 15. 23:00
 15/26 anonim ***** válasza:
19%
Hát szinte soha. De ha évekig jársz egy nővel, sőt már 10 éve együtt vagytok, és mikor mész haza a melóból, és benyitsz a házba, és egy idegen férfival találod az ágyban... na akkor jogos az ütés....
2013. jan. 16. 00:45
 16/26 loupsolitaire ***** válasza:
2013. jan. 16. 16:56
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Önvédelemből szerintem visszaüthet, bár akkor is csak abban az esetben, ha a nő komolyan rátámad és veszélyezteti a testi épségét... az nem annak számít, ha fenyegetően közeledik hozzá. Lelki terrornál nem, mert akkor a normális ember feláll, és azt mondja, köszönöm, ebből nem kérek, vagy visszaterrorizál lelkileg, szavakkal maximum... tök mindegy, milyen lelki terror, de nem pofozással kellene rá reagálni.
2013. jan. 17. 12:25
 18/26 anonim ***** válasza:

Ha veszélyezteti a testi épségét,vagy a szeretteiét,akkor igen.Egyéb esetben sztem nem érdemes megütni,de férfit sem.

32/f

2013. jan. 18. 19:43
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se nőket se férfiakat nem kellene senkinek csak úgy ütögetnie. Ha egy helyzetben a védekezés már nem elég, akkor esetleg üthet.
2013. jan. 19. 14:53
 20/26 anonim ***** válasza:

a "komoly" ütés alatt mit értesz?

Az anyósokat miért szokás ennyire lenézni?

Az édesanyámat miért bánthatja a párom? Az miért van rendben? (azért kérdem, mert elég sok szavazatot kapott, aki ezt írta)

2013. jan. 20. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!