Mit gondoltok egy férfi milyen esetekben üthet meg komolyan egy nőt? Van itt olyan férfi aki már megtette?
Figyelt kérdés
Tehát egy férfi védekezésből megüthet egy nőt vagy ha a nő terrorizálja a férfit esetleg stb stb . Mielött elkezdenétek hülyeségeket összehordani rólam , nem ,nem ütöttem meg nőt és nem is áll szándékomban .2013. jan. 15. 22:37
11/26 anonim válasza:
Alexandra: azért ha ha gyerekemet,feleségemet,édesanyámat bántja akkor biztos
12/26 anonim válasza:
az én esetemben egy pasi mindig akkor vált agresszívvá, ha vaj volt a fején.
13/26 anonim válasza:
zónapocok, mi számít provokálásnak? mert pl. nálunk a mostohaapám már azért is ütött, ha netalántán véleményem volt, és nem egyezett az övével.
14/26 anonim válasza:
Nekem erre az agresszor cigányasszonyok jutnak az eszembe, náluk mi a helyzet?
15/26 anonim válasza:
Hát szinte soha. De ha évekig jársz egy nővel, sőt már 10 éve együtt vagytok, és mikor mész haza a melóból, és benyitsz a házba, és egy idegen férfival találod az ágyban... na akkor jogos az ütés....
16/26 loupsolitaire válasza:
17/26 anonim válasza:
Önvédelemből szerintem visszaüthet, bár akkor is csak abban az esetben, ha a nő komolyan rátámad és veszélyezteti a testi épségét... az nem annak számít, ha fenyegetően közeledik hozzá. Lelki terrornál nem, mert akkor a normális ember feláll, és azt mondja, köszönöm, ebből nem kérek, vagy visszaterrorizál lelkileg, szavakkal maximum... tök mindegy, milyen lelki terror, de nem pofozással kellene rá reagálni.
18/26 anonim válasza:
Ha veszélyezteti a testi épségét,vagy a szeretteiét,akkor igen.Egyéb esetben sztem nem érdemes megütni,de férfit sem.
32/f
19/26 anonim válasza:
Szerintem se nőket se férfiakat nem kellene senkinek csak úgy ütögetnie. Ha egy helyzetben a védekezés már nem elég, akkor esetleg üthet.
20/26 anonim válasza:
a "komoly" ütés alatt mit értesz?
Az anyósokat miért szokás ennyire lenézni?
Az édesanyámat miért bánthatja a párom? Az miért van rendben? (azért kérdem, mert elég sok szavazatot kapott, aki ezt írta)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!