Fiúk, titeket nagyon taszít, ha egy lány csúnyán beszél?
Figyelt kérdés
Nem csak néha elereszt egy basszust, vagy ilyesmi, hanem ez már tényleg a paraszt kategória. Ettől függetlenül még tetszene nektek?2013. jan. 2. 18:17
3/15 anonim válasza:
Nekem csak egy srác tette szóvá, aki kb. alkoholista volt. Marhára meghatott a véleménye :)
4/15 anonim válasza:
Ha megengeded, nekem lány létemre sem lenne barátom.
5/15 Patrik24 válasza:
Igen, ez hasonlóan taszít engem mint egy részeg nő - mindkettő undorító látvány.
6/15 anonim válasza:
ha nem minden mondatában van benne hanem csak minden 3.-ban mondjuk az nálam még elmegy...pedig nem sokat káromkodom
7/15 anonim válasza:
18:21 Mert csak egy férfinak lehet inni mi?
8/15 anonim válasza:
Taszít, volt akinek már meg is jegyeztem...
Nagyon ritkán belefér egy egy csúnya szó, de több nem igazán.
9/15 Patrik24 válasza:
7es válaszoló, nem , a részeg férfiakat ugyanolyan visszataszítónak gondolom , de a kérdés a nőkre vonatkozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!