Mi az orosz zsebkendő?
Figyelt kérdés
2009. aug. 25. 14:48
1/9 anonim válasza:
Én úgy tudom, pont, hogy semmi. Csak úgy ki a levegőbe és kész. Mármint a taknyot.
2/9 anonim válasza:
Befogja előbb az egyik orrlyukár majd a másikat és váltakozva fúj egy nagyot,anélkül hogy lépést váltana.Természetesen orrtisztítás céljából.
4/9 anonim válasza:
Második leírta részletesen.
Énis ruszki zsepit használok.
Van mikor egész nagy buborékokat fújok ki és lóg a földig :DDDDD
6/9 anonim válasza:
Azt azért még hozzá kell tenni, hogy a maradék taknyot itt tartozkodo orosz kiskatonák elkenték a zubbonyuk ujján...
SZóval látványosan hordták is a "zsebkendőt"...
:)
7/9 anonim válasza:
csúnya látvány, bár nem csak oroszoknál látni. minden esetre, próbáljon meg valaki egyujjú kesztyüben minusz 20 foknál zsebkendőbe produkálni, csodálkozni fog, hogy a zsebkendő odafagyott.
8/9 anonim válasza:
Jé, nem is tudtam, hogy ezt orosz zsebkendőnek is hívják. :D Én eddig csak tajgázás néven ismertem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!