2/8 anonim válasza:
nem, nem ciki. a ciki az, ha gyantáztat. egy pasi legyen szőrös, attól pasis.. a csupasz pasi pont olyan, mint a meztelen csiga.
3/8 anonim válasza:
egyetértek az első két válaszolóval. számomra egy férfinek szőrösnek kell lennie, a hasán, hónalján is. persze ne legyen egy dzsungel a hátán vagy ilyesmi, de bizonyos szintig nagyon is kell. akár még "ott" is lehet szőrös, csak ne legyen bozontos.
18/L
4/8 anonim válasza:
Remélem, előbb-utóbb eltűnik ez a veszett szőrtelenítő mánia...Nem értem, miért szőrtelenítik magukat már a férfiak is, ott, ahol nem is kéne.
Nem, egy férfi legyen szőrös, nem kell yeti legyen, de akkor is. Ne legyen csupasz csiga.
5/8 anonim válasza:
Ciki, ha nem szőrös. Én ismerek olyan harmincévest, aki nem borotválkozik, mert nincs neki mit. Az is gáz, ő is így érzi.
6/8 anonim válasza:
Dehogy ciki, csatlakozom az előttem szólókhoz, szerintem is az lenne ciki, ha nem lenne szőrös. Öcsémet szoktam kiröhögni nyáron, amikor látom a strandon, hogy mindenhol borotválja magát (pedig alapból nem lenne nagyon szőrmók), még a hasát is.
7/8 anonim válasza:
Nem ciki. Sőt, engem az sem érdekel, ha egy lány szőrös. Ha olyan, olyan, ha nem, nem. Nem ez alapján ítélem meg az embereket vagy szeretek bele valakibe.
8/8 anonim válasza:
Azokra, akik ilyen veszettül szőrtelenítenek, azért kíváncsi lennék, ha olyan betegség támadná meg őket, amelytől az égvilágon minden szőrszáluk kihullik / mert ilyen is van /... Na, akkor meg az lenne baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!