Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mitől függ, hogy 2 vagy 3...

Mitől függ, hogy 2 vagy 3 puszit adnak a lányok?

Figyelt kérdés

Ezen már sokat gondolkoztam ,hogy is van ez :D Valaki 2őt valaki meg 3at :D Van ebben valami rendszeresség vagy valami más szempont? Lehet h kicsit nevetséges a kérdés, de érdekelnek a válaszok :D

F/16

2009. aug. 24. 15:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Barátoknak 3, rokonoknak 2. Ez így szokás, legalábbis errefelé:D
2009. aug. 26. 01:32
 12/18 anonim ***** válasza:
igen, haveroknak 3, rokonoknak 2, de én mondjuk első randin a fiúnak is 2-t adok, hogy ne higgye azt, hogy csak a haverja akarok lenni...(szóval 3-t bárkinek adhatnék)
2009. aug. 26. 14:14
 13/18 anonim ***** válasza:
Hú utolsó ez már nagyon túl van bonyolítva............ Nálam randi esetén is 3 pussz megy, úgyis nyilvánvaló, hogy mi célból találkozunk :D
2009. aug. 26. 15:12
 14/18 anonim ***** válasza:

bocsi, de tényleg így szoktam:D

L/16

2009. aug. 26. 19:00
 15/18 anonim ***** válasza:

Szerintem újíts, adj egyet, amúgy semmi értelme többet adni, sőt engem kifejezetten irritál ha pédául több embertül kell elköszönni és mindenkinek hármat adnak...

Borzalmas !!!

Ha fiú fiúnak ad puszit az meg hányás, és cigányos!!

2009. aug. 27. 01:12
 16/18 anonim ***** válasza:
Én ha sokan ülnek a barátaim egy kupacban, amikor érkezek, akkor szoktam úgy, hogy kettesével átölelem őket, és egy-egy puszit kap mindenki :D
2009. aug. 27. 13:36
 17/18 anonim ***** válasza:

Méghogy lányoknál.. ma már a srácok is puszilkodnak!

Nemrég találkoztam egy régi osztálytársammal, eldumáltunk, aztán búcsúzáskor kézfogás helyett már nyomta a puszit az arcomra.. :D Nem, nem homokos csak éppen ez az új "menő" elköszönési forma. Azóta már számtalan alkalommal megfigyeltem másoknál is. Érdekes... Talán a metroszexuális divat terjedésének a mellékterméke. Mindenesetre zavaró.

2009. szept. 2. 14:04
 18/18 anonim ***** válasza:
Akkor elég, ha az összes barátnőnek ki kell mennie a mosdóba, hogy levakarja magáról a többiek rúzsát.
2009. okt. 4. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!