Ezen már sokat gondolkoztam ,hogy is van ez :D Valaki 2őt valaki meg 3at :D Van ebben valami rendszeresség vagy valami más szempont? Lehet h kicsit nevetséges a kérdés, de érdekelnek a válaszok :D
én úgy vettem észre, baráti puszi három, rokoni puszi kettő
2009. aug. 24. 15:50
2/18 anonim válasza:
Semmi rendszer, divatos lett valamikor a három puszi, aztán ki mennyit ad, nincs megkülönböztetés. Én nem is tudom követni, volt mikor úgy szólt nekem valaki poénosan, hogy rajta ne spóroljak adjam a harmadikat is, de amúgy semmi jelentősége. Mondjuk lehet, hogy a 15évesek még erre elméleteket gyártanak, de amúgy hülyeség az egész.
2009. aug. 24. 15:53
3/18 anonim válasza:
Szerintem nincs rá "szabály" h. valaki kettő vagy három puszit ad:) Manapság valamiért "divatosabb" hármat adni, de vannak, akik csak egyet adnak. Teljesen mindegy, nincs köztük különbség;)
A legtöbb barátom és haverom hármat szokott adni, de a rokonok kettőt.
2009. aug. 24. 15:56
4/18 anonim válasza:
fu én totál kivagyok ezektől a puszilkodásosditól...
3 puszi 2 puszi az úgy oké,hogy ha pl. rég láttam,mondjuk hetente vagy ritkábban,de azhogy minden eggyes nap..
amúgy sztem nincs semmi külömbség köztük,de csakazértis láttam már olyanokat akik 4-et adtak merthogy nehogy már olyanok legyenek mint a többiek.xD én rászoktam az int(eget)ésre nem vagyok puszis és kész :)
/ki a fene kérdezte?/ :DD
2009. aug. 24. 16:10
5/18 anonim válasza:
ez jó kérdés:D 2 vagy 3.. van amikor csak 1et adok, és utána megölelem az illetőt:D de néha azért összezavarnak, adnék kettőt és nyújtja a fejét a harmadikra:D élljen a pacsi ^^
2009. aug. 24. 16:12
6/18 anonim válasza:
Szerintem sem függ semmitől. Az én ismerőseim közül van aki 2őt van aki 3at ad. Csak az a baj, hogy nem bírom megjegyezni hogy ki mennyit:) Szerintem teljesen egyénfüggő. Mondjuk Nemrég taláékoztam egy simerősömmel kb 1 évig nem láttam. Akkor 3rom puszit adott, most csak 2őt, szóval úgy látom ez változó:)
2009. aug. 24. 16:33
7/18 anonim válasza:
ez a 3 puszi amúgy nemrég vált divattá:). meg az is, hogy csak a levegőbe cuppognak, és hozzá se érnek a másik arcához (én így vettem észre)
2009. aug. 24. 17:30
8/18 anonim válasza:
szerintem megszokástól is függ.
2009. aug. 24. 17:57
9/18 anonim válasza:
De ilyen hülyeséget, csókolgassák egymást, nemhogy kezet fognának, csá, elvan intézve és nem kéne annyit tökölni, én úgy utálom mikor mennék barátnőmmel de még leáll "smárolni" a barátnőivel... 10 percig tart, de amikor én találkozok haverokkal elintézzük gyorsan, hülye szokás én mondom.
és most gyerünk pontozzatok le mert az a szokás itt :D
2009. aug. 24. 19:04
10/18 anonim válasza:
Hasznos válasz: fogalmam sincs! Nálunk is 3 puszi a szokás, úgy látszik, ez nem függ attól, hogy tizen- vagy huszonévesekről, diszkósokról vagy metalosokról van szó, meg semmi egyébtől... De a fiúk is így üdvözölnek, nagyon ritkán látok még olyat is, hogy ölelés kíséretében egymást is. (De ezt csak oylanok, akik nagyon közeli barátoknak tartják egymást.) Én szívesen "smárolom végig" - ahogy szoktam ironikusan mondani - a társaságot, amikor megérkezek, de ami nem tetszik, az az, ha idegen "lepuszil" akit épp akkor mutattak be, és én a kezemet nyújtom neki, illetve az, ha a puszi üres formaság. teh0át találkozunk, pussz-pussz-pussz és nem is beszélgetünk, semmi hoyg vagy, hanem továbbmegy. Akkor belegondolok, minek a puszi, akkor csak valami, amit le akar tudni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!