Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Meddig nem ciki "csókollommal"...

Meddig nem ciki "csókollommal" köszönni? 12/l

Figyelt kérdés
2012. dec. 21. 17:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

én mai napig használom de csak öregebb nőknek köszönök így 30 év felettieknek ha nem tetszik neki mert fiatalnak érzi magát úgy is megmondja hogy nyugodtan hello, szia

öregebb férfiaknak 30++ jó napot, de akin látom hogy fiatalosabb annak is hello

20\F

2012. dec. 22. 13:02
 12/16 anonim ***** válasza:

Én 15 éves korom óta csak az idős hölgyeknek köszönök így.

De figyeld meg a sok öreg bácsi mindig így köszön korabeli asszonyoknak. Szerintem öregasszonyoknak mindig illik majd így köszönni, de 13-14 éves kortól már a jó+napszak verzió az, ami jobban hangzik.

2012. dec. 22. 13:26
 13/16 fery66 ***** válasza:

Teenager-koromban éreztem ,hogy"ciki",vagy legalábbis úgy gondoltam

Kényszeritettem magam,hogy nálam idősebb hölgyeknek"kezit csokolom"Uraknak "jó napot"stb.Azután tegeződés.Nem könnyű.Majd belejössz

2012. dec. 22. 18:34
 14/16 anonim ***** válasza:
Általános vége fele hagytam el az állandó csókolomozást szerintem. 19 vagyok, azóta a 30 fölöttieknek napszaknak megfelelően köszönök, a 60 körüli nőknek maradt a csókolom. Igazából azt a helyzetet utálom a legjobban, amikor nem tudom eldönteni, hogy most sziával köszönjek e az illetőnek, vagy jó napot kívánokkal :D
2012. dec. 25. 16:33
 15/16 anonim ***** válasza:

meg ha több korosztály van jelen , akkor a

:"csókolom! , jó napot! , szia!" , kicsit vicces , de van ilyen.

2012. dec. 25. 21:07
 16/16 anonim ***** válasza:
Minnel hamarabb leszoksz rola annal jobb. A jo napot idealis koszones, gyakorold inkabb ez utobbit hasznalni. :D
2013. jan. 9. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!