Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Végeztétek már el a szükséglet...

Végeztétek már el a szükségleteiteket közterületen?

Figyelt kérdés

Ha nagyon kellett előfordult már, hogy közterületen voltatok kénytelenek elvégezni a dolgotokat? "Kis" és "nagy" dolgok egyaránt érdekelnek.

A válaszba légyszi írjátok meg a nemeteket és a korotokat is!

2009. aug. 21. 13:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen előfordult.

Fel voltam fázva, éjjel mentem haza és kénytelen voltam lehúzódni egy népesebb bokorcsoportba. Amikor kirándulni mentünk se volt WC, akkor is fák közé mentünk.

Nagy dolog még gyerekként volt, erdőben sétáltunk és hívott a természet. :D

Persze mindezt olyan helyre, ahol senkit nem zavar, nem lát.

20/L

2009. aug. 21. 14:01
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Jah, megesett már, hogy a Gellért-hegyen vagy a Margit-szigeten szólított a szükségf buli közben :D

18/L

2009. aug. 21. 14:03
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen! Megyeszékhely buszmegállójában! Pontosabban a szélén, elég sokan jártak is arra fényes nappal.

nyilvános wc nincs, lerongálódott, használaton kívül helyezték, én meg 2 órás távolsági buszra vártam....hát én nem fogok azért bepisálni a buszon mert a gyökerek egy rendes nyilvános wc-t nem tudnak üzemeltetni egy megyeszékhely központi buszmegállójában (!)

2009. aug. 21. 18:32
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

már kislánykoromban sem tudtam a szabadban pisilni, de tavaly sajnos rákényszerültem a gólyatáborban...ugyanis éjszakai túrára mentünk, ami kb 4-5 óra hosszát vett igénybe és nem esett útba nyilvános wc...ezért muszály voltam a kiserdőben tevékenykedni, ami mellett elhaladtunk...össze is pisiltem a farmeromat...

(20/L)

2009. aug. 21. 18:38
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

ja, egyszer jöttem haza tankcsapda koncertről (16évesen) és hajnal 4kor a Kodály köröndön pisiltem. sztem ez elég extrém :D

de számtalan olyan eset volt, hogy iszogattunk valami parkban, és rámjött a szükség (persze csak a sárga) azért a barnát meghagyom a wc-nek :D

21 L

2009. aug. 22. 14:10
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Jah, egy kiadós sörözés után a barátokkal:D

Mentem haza busszal, már kis híjján szétrobbant a hólyagom, leszálltam a városban az első megállónál, bew az egyik bokorba, és könnyítettem magamon. A barátnőim röhögtek egy jót, röhögtem én is, elég vicces volt:D Szerencsére már 10 óra körül volt, és elég sötét is, úgyhogy nem láttak.

2009. aug. 22. 14:12
 7/14 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Én még nem is válaszoltam a kérdésemre. Szóval velem is megesett már ilyen. Sárga többször, egyszer volt barna is. Nagyon kellett és pont egy ilyen elhagyatott parkos, bokros részen voltam. Persze azt nem mondom, hogy nem bírtam volna ki hazáig, de jól esett megkönnyebbülni.

Egyébként én alapjában véve nagyon gátlásos vagyok. Ha éjszaka, sötétben, parkban, sűrű bokorban is kell pisilnem, előtte többször is körbejárom a környéket, nehogy rajtakapjon valaki. Közben is eléggé zavarban szoktam lenni.

Amikor nem otthon, nem közterületen, de nyilvános helyen jön rám a szükség, pl. egyetemen, plázában, stb, akkor ha bejön még valaki a helységbe, annyira zavar, hogy nem is tudok "produkálni". Meg kell várnom, amíg kimegy.

A közterületen való pisiléskor is van bennem egy feszültség. Furcsa, de olyankor szeretem azt az érzést. Lehet, hogy nálam ez valami perverzió?!

26/L

2009. aug. 23. 09:51
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Megesett hosszú autóút alkalmával, vagy Balatonnál :D Vagy a Balatonban xD

16/L

2009. aug. 25. 15:41
 9/14 A kérdező kommentje:

Fújj! Te belepisilsz a Balatonba?! Na ott se fogok többet fürdeni. :D

Na jó azért fogok... Tudom, a halak is oda csinálnak.

Én azért ott mindig keresek WC-t. Általában szokott is lenni még a szabad strandokon is.

Meg a Balatonba pisilés nekem azért is furcsa dolog, mert akkor ugye fürdőruha van rajtunk és az így olyan, mintha bepisilnénk. Áááá :)

2009. aug. 25. 16:04
 10/14 anonim ***** válasza:
6%
Rendszeresen szarok két kocsi között kapaszkodva más kiskapuja elé!!!
2009. aug. 27. 01:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!