Ez azt jelenti, hogy a nőknek mindent szabad?
Figyelt kérdés
Férfinak nőt nem szabad bántani, de viszont nőnek férfit igen.2009. aug. 18. 15:47
11/15 anonim válasza:
Tudtátok, hogy a családon belüli erőszak nagy részét nők produkálják? Csak egy férfit hét ökörrel se lehet a rendőrségre vontatni, hogy őt veri a felesége. :D
12/15 anonim válasza:
Hát nálam alap, hogy akit szeretek, azt nem bántom, értem itt a testi és lelki bántalmazést is. De azért nem tudom, melyik pasi lenne büszke magára, hogy "jaj megvertem egy nőt" mert az elég gáz szerintem...
13/15 anonim válasza:
"jaj megvertem egy nőt" mert az elég gáz szerintem...
Az is, hogy ti visszaéltek ezzel.
14/15 anonim válasza:
Mi az, hogy visszaélünk? Nem is ismersz, igy meg nem vegyél bele engem semmiféle általánositgatásba, kérlek!
Azért a férfiak abba sosem gondolnak bele, hogy milyen lehet nőnek lenni. 162 cm vagyok és 52 kg, 22 éves. Sok fiú már 17 éves korában erősebb nálam, és ha sok férfi igy gondolkodik, akkor aztán marha nagy biztonságbn van az ember lánya... Ha egy nő esetleg meg is pofoz egy pasit (aki tegyük fel, "megérdemli") akkor nem kell neki visszaütni, simán elég ha csak megfogja a nő kezét aztán ezzel el is van háritva a veszély.
Egyébként őszintén én sokszor jobban örülnék ha pasi lennék...
15/15 anonim válasza:
Amúgy az tényleg igaz, hogy ha egy nő megpofoz egy férfit mert pl. megcsalta abból nincs semmi, de ha fordítva van akkor már áll a bál. Sztem egy nőnek sincs joga megütni egy férfit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!