Ez azt jelenti, hogy a nőknek mindent szabad?
Figyelt kérdés
Férfinak nőt nem szabad bántani, de viszont nőnek férfit igen.2009. aug. 18. 15:47
1/15 anonim válasza:
Nem. Nőknek sem szabadna a férfit bántani.
2/15 anonim válasza:
Nem értem a kérdést?Miért szabad egy nőnek verni a férfit? Nem szabad azt se,de ők is tehetnek ez ellen..menjen el a rendőrségre,vegyen orvosi látleletet,hogy a feleség jól megverte,és jelentse fel...Csak az a baj,hogy a többségben inkább a nő a szenvedő alany és nem a férfi..igazából én csak 1 esetről hallottam,hogy a férfit bántalmazták,és el is jelentette a feleségét..De a nők bántalmazásáról szinte naponta lehet olvasni..
3/15 anonim válasza:
15.53-as vagyok..Bocsi elírtam el jelentette hanem fel jelentette
4/15 anonim válasza:
nőnek sem szabad a férfit... de mivel anők a gyengébbik nem, ezért orbitális gyávaság egy férfi részéről, ha megüt egy nőt...
persze ha egy nő támad neked, megvédheted magad, ő keresi magának a bajt...ez a szabály csak arra vonatkozik, aki minden előzmény nélkül akar egy nőre kezet emelni
5/15 anonim válasza:
Hasonlítsd össze egy férfi és egy női pofon erősségét.
6/15 anonim válasza:
Nono! Azé én jobban eeviseenék egy pofontot mongyuk a Baja
Ferikétű, mint a Janics Natasátú!
7/15 anonim válasza:
Sok nő, igenis megérdemli a verést!
8/15 anonim válasza:
azé nem minden nő gyengécske. mivan ha olyan üt meg, aki jár vmilyen küzdősportra? simán.
9/15 anonim válasza:
de méig.. ha megpofozol mondjuk egy törékeny nőt nagyobb sérüléseket szenved mint egy benga férfiállat. mondjuk ha egy benganőállat megüt egy törékeny férfit akkor gázvan :D
10/15 anonim válasza:
Nőknek sem szabad, én -bár nő vagyok- de elítélem azokat a csajokat, akik azzal akarnak elérni valamit, hogy hisztiznek vagy csapkodják a pasit. Szánalmas... Egyszer Viasat 6-on láttam egy angol dokumentumműsort olyan pasikról, akiket bántalmazott az élettársa, volt, aki meg is halt... Durva, de tény, hogy a családon belüli erőszaknak sokkal nagyobb számú áldozatai a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!