Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » En lennek az egyetlen aki...

En lennek az egyetlen aki nezi masok profiljat facebook-on?

Figyelt kérdés

Ugy erzem en vagyok az egyetlen aki ha netezik akkor megnezegeti a baratai profiljat, tetszikeli a neki tetszo dolgokat, es/vagy kommentel.

Mindig is ezt csinaltam, meg azelott is mielott elkoltoztunk volna messzire.

Igy most meg rosszabb, mert itt nincsenek barataim es azzal egyutt hogy ok is leszarjak amiket megosztok meg maganyosabbnak erzem magam.

Neha levelezunk meg csetelunk, de akkor sem veszik ezeket eszre, hogyha megjelolom oket egy vicces link kommentjeben akkor sem irnak hozza.

Akiknek minden kepuknel meg bejegyzesuknel ottvannak a barataik, meg akkor is ha minden nap egymason lognak azok mit csinalnak?

Altalaban unalmas posztjaik vannak arrol hogy mit csinaltak aznap mit neznek epp a tv-ben meg tonnanyi ugyanolyan kep magukrol.

En ritkan megosztok valami szerintem erdekeset vagy vicceset, de az megsem erdekel annyi embert mint masok unalmas dolgai...

(Bocsi a kategoria miatt, mashova nem igazan illik.)

2012. nov. 25. 22:03
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

"Ne izgasd magad azon, hogy másoknak sz*rok a bejegyzései, lehet, hogy csak te látod úgy, nem föltétlenül kell ráerőltesd a saját ízlésed másokra;)" Ki erolteti az izleset masra? Nem arrol van szo, hogyha meglatom hogy olyasmit ir ki valaki ami engem nem nagyon izgat akkor azt rogton a vilag legsz*rabb dolganak gondolom mindenki szempontjabol...

"Sokszor a finomka, gyenge viccek jobban bejönnek mint az erőltetett dolgok." Ezt en is tudom.. bar te ezt nem tudhattad ugyhogy mindegy.

"Szóval hagyd, és sokan nem szeretik ha tapintatlanul jelölgetik. Van akit kiver a frász, hogy valaki csak úgy megjelöli, mint a "mennyből az angyal", akiről tudom, hogy jóban vagyunk, és gyakran beszélünk attól oké;)"

Pont, hogy csak olyanokat jelolgetek akikkel joban vagyok es sokat beszelgettem mar veluk. Ez a minimum, hogyha valakit csak latasbol ismerek persze hogy nem jelolom meg seholsem, mint azok akik sok lajkot akarnak a kepukre es bejelolnek a mellettuk levo falioran.

A mondat elejen meg altalanossagban beszeltel par emberrol, mig a mondat vegen atalakitottad arra, hogy te hogy reagalsz ra... kicsit erdekes ;))

"én ettől függetlenül szeretek osztogatni, és ha nagy ritkán akad valaki akin látom, hogy olyan ízlése van mint nekem, annak örülök, szimpatikussá teszi az embert a szememben:)" Ezzel en is igy vagyok.

"Ne kínozd őket. Sokan tartózkodnak az erőltetett barátságoktól." Epp, hogy visszafogom magam.. egyre jobban. Viszont ha epp fentvannak online akkor jol elbeszelgetunk, nem eroltetett semmi, es tudod a baratsagok fenntartasahoz kapcsolattartasra van szukseg. ;) Aki meg egyaltalan nem ir az meg mar nem erdekel.. ugy veszem, hogy o veszitett el engem, es nem forditva.

"Olyan dolgot nyújtass nekik egyáltalán , amit elvárnak tőled?" Honnan tudjam mit varnak el? En is csak annyit adjak nekik amennyit ok nekem? Igy ertem, es igyekszem.

"Mert az nem fer, ha túl kedves vagyok valakihez, akit nem érdekli, és kiakadok, hogy ő miért nem az?" Eeeez kicsit furan van megfogalmazva nekem... Szoval kevesebbet kell elvarnom...

Bar eleg nehez volt, azt latva, hogy egy oszt. tarsamnak aki nem sokkal utanam elkoltozott, csak kozelebbre es haza tud jarni, teli volt a baratai altal irt jajjdehianyoznifogsz/marishianyzol-okkal a fala, es tengernyi ember irogatta a hasonlokat mindenfele cuccahoz.

Hat ez van, ok ilyenek, "mi" emilyenek.

"Ne hajszold az embereket." Csak jo baratjuk akartam maradni, de mint irtam mar valtoztatni fogok ezen, es majd ha ok hianyolnak akkor irnak is nekem...

"Járogass ki, vagy ismerkedj akár facebookon, de hozzádhasonló magányos emberekkel. " Ezt fogom tenni ha meglesz a nyelvtudasom meg a batorsagom. Csak kerdes, hogy letezik-e itt olyan ember akinek nincs egy baratja sem a kozeleben. A facebook-os ismerkedest kizarnam, a netes ismerkedesekbol eddig csak rossz tapasztalataim vannak.

"Akik unalmas beszélgetéseket folytatnak facebookon azok gondolom élőben is gyakran együtt vannak, szóval nem erőlködésképp csinálják, vagy nem akarnak bárkinek is megfelelni, mint a magányos emberek." Az utolso par sorod eleg durva altalanositas. A maganyos emberek nem megfelelesikenyszeresek. En sem vagyok az. Sot, vannak olyanok is akik meg utaljak az embereket, csak tudat alatt vagyjak a tarsasagot, es igy maganyosak.

A kerdesem mas megfogalmazasban es par dolgot kihagyva mar feltettem ide, es kaptam ra tokeletes, ertelmes valaszokat, ugyhogy tobbet nem kerek, koszonom akik eddig joszandekkal segitettek.

15/L

2012. dec. 30. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!