Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » A nők miért mondják el állandó...

A nők miért mondják el állandóan, hogy "most van nekik meg"?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem olyanok, mint a férfiak, akik mindent magukban tartanak, de nekem akkor is fura, hogy ezt ennyire nem tartják magukban. Miért osztanak meg mindent? Egyáltalán ehhez kinek mi köze van? Hogyhogy nem szégyellik, hogy mindenki - fiúk-lányok egyaránt - megtudja?
2012. nov. 25. 01:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
80%

Ha szerinted sincs benne szégyellnivaló, akkor miért zavar, ha mondják? Különben is csak akkor szokták, ha esetleg programot kell lemondani miatta, vagy megkérdezik tőlük, hogy mi bajuk van és elmondják. Senki sem szokott ezzel villogni. Ez egy normális testi funkció, feltételezem nem tudod, hogy mi a biológiai háttere, mi szabályozza és milyen folyamat zajlik le, mert nagyon csak a véres részére koncentrálsz, ami gyakorlatilag a vége és nem is a legfontosabb momentuma.

Gondolkodj el azon, hogy kivel van bajod epontosan, mert a nőkre csak kivetíted. Ha nem a ciklusuk elmondása idegesítene, akkor más.

2012. nov. 25. 07:29
 12/15 anonim ***** válasza:
94%

Hát ne haragudj, de én még egy nővel se találkozta, a páromon kívül, aki csak úgy mondta volna nekem, hogy most meg van...

Amúgy meg minek szégyellni, ha el is mondja? Ezt nem értem...

2012. nov. 25. 08:08
 13/15 anonim ***** válasza:
85%

Speciel én se szoktam reklámozni... de van olyan szitu, amikor ezzel a 3-4 szóval elkerülhetsz egy kínos helyzetet... Pl. az én munkahelyemen 12 óra alatt van összesen 2 db szünet... reggel 9-kor, meg délután 1-kor...

Ha többször kimész napközben, amíg csak a kávéautomatához, vagy gyors WC-re, addig no problem...

De ha már hosszabb időre, esetleg szóvá teszi a főnök... De ha a harmadik csúnyán nézéskor odabököd halkan, hogy "Sorry, most jött meg...", akkor tuti nem fog napokig pampogni.

Vagy: régebben mindig nagyon görcsöltem ilyenkor..., volt, hogy mentőt akartak hívni, máskor meg 10-en is megkérdezték: "Mi a baj, olyan rosszul nézel ki?"

Na ilyenkor is elég egyszer kifakadni, utána béke van :D.

Tehát adott szitutól függ... nem reklámozom lépten-nyomon, de nem is látok benne szégyellnivalót...

Néha jó mentség... a múltkor elég HP voltam... és olyanért szóltam az egyik srácnak, amit máskor nem tettem egyébként szóvá... bagatell probléma volt, nagyon a szívére vette... Már épp mentem volna kifelé, amikor hallottam, hogy az egyik odaszól neki: Hagyd, épp megvan neki... (Pedig nem reklámoztam, csak ők is látták, én hányszor megyek ki.)

Tehát néha még tolerálják is... ilyen is van.

2012. nov. 25. 09:04
 14/15 anonim ***** válasza:

én sose reklámozom,hogy meg van, de ha nagyon fáj a hasam és rosszul vagyok nyilván azt osztály társaim megkérdezik mi bajom van ilyenkor elmondom,hogy meg jött és görcsöl a hasam ,ilyenkor néha néhány lány elmondja ,hogy neki tegnap jött meg és ő is szarul volt stb..

de a mi osztályunk elég nyílt ezekre a dolgokra,szóval a fiúk is megértik ha egy lánynak rossz napja van a mensi miatt vagy bármi :)

2012. nov. 25. 11:14
 15/15 anonim ***** válasza:

Nálunk munkahelyen ez nem titok. 40 nő dolgozik együtt. Mindig szólunk a többieknek ha megvan, vagy ha hamarosan meg fog jönni és emiatt hasonlítunk egy időzített bombához. Ilyenkor a többiek toleránsabbak, ha esetleg nem úgy szólunk a másikhoz ahogy kéne, vagy könnyen felkapjuk a vizet.

Másrészt csak két szünetünk van egy nap, és ilyenkor többet kell kimenni wc-re. Még szép hogy szólunk a többieknek mert fedezzük egymást wc-re surranáskor. :)

Meg vannak akik olyan rosszul vannak az első 1-2 napon hogy ez kihat a teljesítményükre. Ha tudjuk hogy megvan a baja, nem cseszegetjük.

2012. nov. 27. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!