Társkeresőbe hogyan írjam le, ami számomra nagyon fontos?
Mielőtt bárki gondolatban elküldene a k.anyámba,leírnám,hogy nem vagyok "nyakkendős",sokat dolgozom,rendes termelő,szolgáltató,bejelentett becsületes munkát végzem,Budapesten.De párkapcsolat esetén egy alapvető igényem van:
mégpedig az,hogy a társam ne a proli társadalom tagja legyen!Aki érti miről van szó,tudja jól,hogy mit kell erről tudni.
Szokások,életfelfogás,gondolkozásmód.(Ahogy Jóna Dávid is írta,a prolinak a munka csak meló,és egyéb ilyen)
Sehogy. Jelöld be, hogy csak diplomás végzettségűeket keresel. Ettől persze sok nem proli is kiesik, dehát valamit valamiért.
Vagy írd ki, hogy követelmény, hogy ne legyen suttyó! :)
Írd azt, hogy rendes, szorgalmas, törekvő lányt keresel.
Első, nem tudom, hogy ezt honnan a fenéből gondoltad. Hidd el, a diplomások közt is rengeteg a proli.
Igen,érdekes a T.első.
Egyébként "lányt" keresek...akár :D
Talán inkább nőt :)
A jelenlegi Barátnőmmel most megyünk szét,nem vagyunk egyezőek,pedig neki magasabb végzettsége van.Ő cigi,pia,szotyi,valóvilág...
43F
:( Másban a szálkát is, magadban a gerendát sem :( Én azt javaslom, írd be így ahogy gondolod, mert lényegében hiába burkolod a dolgot, a lényeg ugyanaz.
Ráadásul így látszik a stílusod, nem pedig az első randin esik le, hogy felszínes vagy :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!