Ünnepségeken fontos, hogy a nadrág alatt legyen nejlonharisnya?
Figyelt kérdés
2012. máj. 10. 13:29
1/8 anonim válasza:
Nadrág alatt? Mégis ki néz a nadrág alá? 30 fok van, vegyél fel egy nejlon bokazoknit, vagy térdzoknit, a szára úgysem látszik.
2/8 anonim válasza:
szebb úgy, balerinával főleg! az ofő lányoktól és fiúktól kéri a neylon harisnyát.
3/8 anonim válasza:
Gondolom rövidnadrágra gondolt a kérdező..igen, fontos.
4/8 anonim válasza:
"az ofő lányoktól és fiúktól kéri a neylon harisnyát" Mi van? Fiuktól nylon harisnyát? Milyen iskola az?
5/8 Andizsuzsi válasza:
"Gondolom rövidnadrágra gondolt a kérdező"
Iskolai ünnepségen rövidnadrág? És fiúknak?
6/8 anonim válasza:
Az eredeti illemszabály úgy szól, hogy úrihölgy harisnya és melltartó nélkül nem lép ki a házból. Ma már ez sokat lazult, illetve sokan a legalapvetőbb illemszabályokat sem ismerik, nemhogy ezt, mindenesetre ünnepségeken fontos a harisnya, nadrág alá is. (lányoknak!)
7/8 anonim válasza:
"Iskolai ünnepségen rövidnadrág?"
Nálunk volt olyan csaj, aki a szalagavatóra minirövidnadrágban jött, ami a combja közepéig ért. Persze miniszoknyás is akadt. Érdekesen mutattak a színpadon: matrózblúz, tűsarok, hat kiló smink és minirövidnadrág. :)
Kérdezőnek: Hosszúnadrág alá én sosem vettem fel, csak nylon bokazoknit.
8/8 Andizsuzsi válasza:
Eredetileg úrihölgy nadrágban sem lépett ki a házból.
Szerintem nadrág alá nem kell harisnyanadrágot venni, hanem nejlon zoknit - lehetőleg ne bokazoknit, mert kivilloghat a nadrág szára és a zokni között a lábad. A lényeg, hogy ne mezítláb és ne pamutzokniban legyél ünneplő ruhához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!