Lányok, nők! Nektek mennyire fontos, hogy a párotok otthon állva pisil e?
felőlem ugy pisil ahogy akar
Egyik héten én,másikon ő takaritja a fürdőt
És mindig le van hajtva a wcülőke teteje,tehát emelgetjük mindketten,csak ő 2 én 1 részt.
leszbipárra gondolsz?
Mert akkor elég rideg a kérdés D
vannak ilyen tölcsérek amik lehetővé teszik az állvapisilést hülgyeknek is :-D
De azthiszem ha nem mellé pisil akkor mindegy.
az sem zavar ha hajtogatni kell az ülőkét, ugyanis ő is hajtogatja, szóval tökmindegy.
A dolognak van szerintem egy értelmi szint / szellemi nívó -aspektusa is. 30F vagyok.
Az angolvécé arra van tervezve, hogy ülve használják. Álló pisilésre (tréfarépát mellőzni: férfiak esetében) a piszoár való, nem véletlen a kettő közötti konstrukciós és elhelyezési eltérés.
Szóval állva pisálni egy vécékagylóba kb. az a szint, amikor nem esik le neki, hogy a késnek az éles felével kell felvágni a kenyeret, azzal a különbséggel, hogy ha a kés életlen szélével próbálkozunk, nem fröcsköljük össze a vécé környékét (egyszerű fizika, megfigyelni se nagyon kell, de lehet), csak szétmegy a kenyér.
Szóval én anélkül pisilek ülve a vécén, hogy a párom egyszer is rám szólt volna, és így se fröcskölés, se felhajtás (mármint a vécéé, de mindkét értelemben találó).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!