Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Közeli hozzátartozód brutális...

Közeli hozzátartozód brutális tragédia áldozata lesz, értesülsz a halálhíréről. Elmennél másnap egy tv-show-ba mesélni róla?

Figyelt kérdés
Ha igen, mennyiért tennéd meg?

2012. nov. 6. 20:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
71%
Biztos, hogy nem. Elbújnék, hogy senkivel ne kelljen beszélnem róla. Sőt, fizetnék valakinek azért, hogy mindenkit hajtson el a közelemből.
2012. nov. 6. 20:11
 2/11 anonim ***** válasza:
69%
Ezt csak az tudja megmondani aki benne van szerintem.
2012. nov. 6. 20:11
 3/11 anonim ***** válasza:
76%
igen, csak az tud erre válaszolni, aki benne van. amúgy, most elítélted a Bence családtagjait? azért azt is vedd bele, hogy már egy ideje hiányzott, lehet, hogy a családtagok sejtettek valamit, vagy többet tudtak, mint a média. kétlem, hogy mindent elmondtak az egész országnak.
2012. nov. 6. 20:22
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Hajdú Pöti tudhat valamit, hiszen mennyi embert rávett már ilyesmire.
2012. nov. 6. 20:30
 5/11 A kérdező kommentje:

"amúgy, most elítélted a Bence családtagjait?"

Szó sincsen róla. Csupán kíváncsi vagyok arra, ki hogyan vélekedik erről a saját szemszögéből. Nyilvánvalóan nem vagyunk egyformák.

2012. nov. 6. 20:37
 6/11 anonim ***** válasza:
78%
azért mondtam, hogy nem tudhatod, hogy erre csak az tud válaszolni, aki benne van. de még az is lehet, hogy ugyanaz az ember másképp viselkedne más-más alkalmakkor.
2012. nov. 6. 20:46
 7/11 anonim ***** válasza:
89%
Talán elmennék, nem tudhatom, milyen irányba vinne el a düh és a fájdalom. Ingyen tenném, azért, hogy a tévé nyilvánosságát felhasználva kiabáljam világgá: GYILKOS, MEGÖLTE A CSALÁDTAGOMAT!
2012. nov. 7. 10:06
 8/11 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
Én nem, de nem vagyunk egyformák. Azt is el tudom képzelni, ha valakinek az a megkönnyebbülés, ha beszél róla.
2012. nov. 7. 10:10
 9/11 anonim válasza:
100%
Nektek fogalmatok sincs arról, hogy mit élnek át. Még annak sincs, akivel hasonló tragédia történt, mivel minden eset más és minden ember más. Így nem tudhatjátok, mit tennétek. Azt meg pláne nem, hogy a HELYÜKBEN.
2012. nov. 7. 10:43
 10/11 anonim ***** válasza:
86%
előző pont ezt írtuk mi is. hogy nem tudhatod, hogy élnéd meg, úgyhogy erre nem lehet válaszolni.
2012. nov. 7. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!