Az emberek miért nem tudnak a bevásárlókocsival úgy közlekedni, hogy más is elférjen? Ha odébb kell állni, még nekik áll feljebb.
Figyelt kérdés
Mindenhol ezt tapasztalom. Tök mindegy, hogy vidék vagy város... Hogy hipermarket vagy csak egy kisebb diszkont...
Valahová "leparkolnak" a kocsival a sor közepére, bámészkodnak, direkt nem akarják észrevenni, hogy más is jönne-menne...
Ha szólsz, hogy kicsit tolja odébb, az is baj, ha magad tolod odébb, akkor is végig van sértve...
Ha én meg tudom tenni, hogy úgy vásárolok, hogy ne akadályozzak senkit, akkor más miért nem?
2012. okt. 31. 17:42
11/15 Pietrosol válasza:
Szia ma 20:50!
Ha csak néhány másodpercre jobb kedved lett,már nem volt hiába való!
12/15 anonim válasza:
Most mi a probléma?Ha útban vannak megkéred őket,hogy álljanak arrébb.Ennyi a történet.Mindenhol vannak suttyó bunkó emberek,és lesznek is.
13/15 anonim válasza:
Hiszed vagy nem, Pietrosol, de nekem komolyan megfordult a fejemben, hogy beszerzek egy biciklicsengőt, és mikor újra nagybevásárolni megyek, ráteszem a bevásárlókocsira...
14/15 Pietrosol válasza:
Szia ma 13:46!
Vagy: [link]
Bár lehet,hogy ez gyenge idegrendszer esetében 8 napon túl gyógyuló lenne!
15/15 anonim válasza:
valszeg benned is lehet vmi hiba, ha ezt váltod ki az emberekből, mert én sosem tapasztaltam még ilyet. Mindenki udvarias volt velem, odébb állt, elnézést kért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!