Fúj, nyálas étel! Gusztustalan! Szerintetek ez így helyes?
És mikor kanállal megkóstolja az ételt, majd ugyanazzal a kanállal megint megkóstolja, akkor is "nyálas" lesz az étel, undorítóóó..
Ha barátod/barátnőddel csókolózol neki is mondod, hogy fúj a nyálad bekerült a számba?
Szerintem vicc az egész, de a kérdésre a válasz mondd neki azt hogy: Nem akarom megenni a nyálad. (szerintem kinevet, mert semmi nem kerül bele a kajába a nyálából, de a lelki nyugalmadnak jót tesz majd)
Üdv!
A nyál baktériumtartalma kb százmillió/ml...szóval rengeteg baktérium jut át a kicsi szervezetedbe ami belülről, csendesen pusztít el. A felnőttek védekezőképessége sokkal erősebb. Mondd neki hogy áztassa a kezét fertőtlenítőbe és húzzon gumikesztyűt....
"A nyál baktériumtartalma kb százmillió/ml...szóval rengeteg baktérium jut át a kicsi szervezetedbe..."
Azt viszont ne felejtsd el, hogy ezen baktériumok nélkül nem működne az emésztőrendszer és éhen halna a "kicsi szervezeted"!
Ha meg utána meg lett sütve a muffin, akkor nem mindegy?
"de én inkább megeszem a földre esett ételt, mint mások nyálát...)"
Csókolózni sem szoktál? Siralmas életed lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!