Veletek már előfordult olyan, hogy egy személynek, akit ismertek (szomszédod, tanárod vagy ilyesmi), nem szándékosan nem köszöntél, és ezt számon kérte rajtad?
Igen, én ha egyedül sétálok, akkor nagyon bamba szoktam lenni, álmodozom, senkit nem veszek észre, ráadásul fülhallgató van a fülemben. Aztán hallgathatom, hogy "Miért nem köszöntél vissza?"
De olyan is van, hogy szimplán nem ismerek fel valakit. Ma is álltam, vártam a vonatra, és észrevettem, hogy valami srác nagyon bámul. Én is ránéztem, mire odajött és elkezdett velem dumálni. Tudta a nevemet, meg hogy melyik suliba járok, szóval biztos tényleg ismert.(De tuti nem sulitárs, őket azért megismerem.) Jól elbeszélgettem vele, még a keresztnevét is megtudtam, de azóta sem tudom, ki a rák lehetett tulajdonképpen.
Szia!
Semmi komoly,figyelmetlen voltam és utcai beszélgetés során nem vettem észre a mellettem elhaladó,másik,jóval korosabb ismerőst!Későbbi találkozásnál tisztáztuk!
Általában ilyen esetek fordulnak elő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!