Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért ilyen bunkók ezen az...

Miért ilyen bunkók ezen az oldalon egymással az emberek, főleg a szex témakörben?

Figyelt kérdés

Felháborítónak találom, ahogy a sok okos , elszid mindenkit. Aki próbál segíteni azt lepontozzák, de aki anyázik, hogy a másik ezt se tudja, az hasznos válasz.

Sokszor még a kérdést sem bírják értelmezni..

Persze van ostoba kérdező is, de azért mindennek van határa nem?

2009. aug. 7. 13:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%
Én nem anyáztam sose és ezentúl sem fogok mivel nem ismerek itt senkit, az meg h miért vagyunk bunkók a sok idióta kérdéssel váltják ki belőlünk legfőképp nálam a szüzesség elvesztéses dolgok amik nagyon zavaróak, az ieneknél mindig beszólok vmit mert már nem bírom h 15évesek mit akarnak csinálni 1mással
2009. aug. 7. 13:11
 2/11 anonim ***** válasza:
69%

nézd.. ha már 5 oldalon keresztül mindenki mondja a csajnak, hogy hetero pasi pénzért sem fog farkat szopni, utána milyen legyek vele? :D

általában udvarias próbálok lenni, de van egy határ, ami alatt mindenkit leosztok, ha hülye.

2009. aug. 7. 13:22
 3/11 anonim ***** válasza:
42%
Mert a magyarok ilyenek. Nem csak ezen az oldalon.
2009. aug. 7. 13:28
 4/11 anonim ***** válasza:
78%

Engem nem zavar, ha valaki bunkó, egészen addig, amíg értékes a hozzászólása. Néha én is átesek ezen a ponton és inkább elmondom egy kicsit bunkón a mondandómat, inkább, minthogy sehogy ne kapja meg a szükséges információt.

Sajnos tele van retardált kérdezőkkel, kérdésekkel és válaszolókkal egyaránt az oldal, de mindig jobb, ha a hülyegyerekek itt kérdezősködnek, mint sehol.

Engem is nagyon idegesít, ha valaki úgy kezd bele a szexbe, hogy a legalapvetőbb tudása nincs meg hozzá. Leszarom, hogy valaki 13 évesen kefél, ha szexológusi diplomája van, de a kölykök túlnyomó többsége még felnőtten sem tud szart sem a szexről.

És ez rohadt idegesítő, hogy nem képes az állam és a felnőtt társadalom, a szülők, az iskolák NORMÁLIS MÓDON elmagyarázni a kölyköknek, hogy hogy a fenébe is működik ez az egész, meg hogy mit lehet és mit nem. Nevetséges és siralmas egyben, hogy az emberek a "felvilágosult" 21. században még igazi fogamzásgátlási módszernek képzelik a megszakításos együttlétet, illetve rettegnek a fogamzásgátló tablettától és még sorolhatnám estig az őrültségeiket.

2009. aug. 7. 13:39
 5/11 anonim ***** válasza:
16%

13.28

Ki kikérdezte h holvagyunk még ienek?

Majd írok már ki olyan kérdést is h: Hol van a legtöbb szemét magyar.

2009. aug. 7. 14:20
 6/11 anonim ***** válasza:
69%
A határt név nélkül könnyebb átlébbni! Sztem ez az oka! Egyébként valóban elég idegesítő, hogy a terhesség tüneteit kérdezik "gyerekek", meg extrém szexet akarnak, pedig még a saját testüket sem ismerik. Néha meg tudom érteni, hogy ezen eldurran az agya valakinek! De mondjuk tényleg vannak szörnyen bunkók, akik úgy lerib...oznak, hogy azt sem tudják, h. fiú vagy vagy lány! Na ez a "nemsemmi"!
2009. aug. 7. 14:27
 7/11 anonim ***** válasza:

talán, mert 13évesen azon problémázik, hogy terhes-e, ha gumival csinálta a barátjával...

egy részt, ha nem tudja, akkor miért csinálja. olyan fontos 13évesen sexelni, hogy jaj...

a másik kategória a fárasztó, 666szor is volt, csak lusta elolvasni...

a másik, a primitív, szubjektív megítéléső és változtathatatlan kérdések pl.:ha 16centi elég??? stb...

minek kérdezi meg, ha nem elég, akkor úgyse tud mit tenni neki...

a 3dik kategoria, nagyon unatkozok pl.: lefeküdnél, a kutyáddal, vagy brinty akárkivel...

a 4.dik a nagyon lerágott pl.:az análix szex, kell, jó???

szóval sok ilyen van.

2009. aug. 7. 14:41
 8/11 anonim ***** válasza:

ez még jobb:

"Csajok járnátok v barátkoznátok egy olyan pasival akinek a kiejtése és a hangja nem a legtökéletesebb? És ha így van akkor inkább ne is beszéljek v nyugodtan és szarjam le h ki mit gondol?"

ez is olyan kérdés, amire a válasz egyértelmű...

2009. aug. 7. 14:44
 9/11 anonim ***** válasza:
32%
minden ember ilyen nem csak a Magyarok, ez rossz duma!
2009. aug. 7. 15:19
 10/11 anonim ***** válasza:
Engem ez kezd egyre jobban irritálni, bejött a politikusok anti-magyar kampánya és egyre nagyobb divat utálni és leszólni magyar országot, a magyar népet. -.-'
2009. aug. 13. 05:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!