Milyen tapasztalataitok vannak szex témakörben a 36. hét után? Lehet, nem lehet, kinek mi a véleménye?
szia!
Ha az orvos másképpen nem rendeli... óvatosan de lehet duhajkodni:) egyébként én a párommal szinte a végefelé jöttünk bele, mert előtte száraz voltam, mint a sivatag.....
Az orvos dönti el.
De ha szabad utat ad, akkor lehet. :-) Csak óvatosan, finoman, nem ilyenkor kell elkezdeni a vad szexet.
Mi is csináltuk végig:) Mikor a páromban tudatosodott, hogy szülés után 6 hétig nuku összebújás, egyből lelkes lett:)
A végén már kicsalogatónak is használtuk, mert a baba váratott minket. Persze csak finoman, óvatosan:)
Nekem már felpuhult a méhszáj,de zárt.A baba feje beilleszkedett.Eléggé nyom is.36+1 vagyok.Semmi humorom a szexhez.A férjemnek lenne,de nekem nagyon kellemetlen már ezért hanyagoljuk.....
Ha nincsen panaszod akkor nyugodtan.
nekünk a 34 héten betiltotta a doki, mert kinyilt a méhszáj, 2111
múlt héten,38 hét, meg javasolta, h előcsalogassuk a picit, megtörtént többször is, de semmi
pedig már nagyon várjuk Hugit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!