Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Hogy szoktad felvenni a...

Hogy szoktad felvenni a telefont, amikor hívnak?

Figyelt kérdés
2012. okt. 16. 14:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Az érkező köszön előbb. Ezt az elvet használva, jelzem, hogy felvettem, és várom, hogy bemutatkozzanak. Ha nem teszik, rákérdezek. Ha akkor se teszik, leteszem.
2012. okt. 16. 16:11
 12/16 chrishu ***** válasza:

Ha ismeretlen: Helló?

Ha szüleim/testvérem: Mondjad!

Ha haverom: Na mi van hülyegyerek?

2012. okt. 16. 16:29
 13/16 anonim ***** válasza:
"Itt Scully, mondjad gyorsan Mulder!"
2012. okt. 17. 01:08
 14/16 anonim ***** válasza:

Halló itt tessék :P

Vagy mint a prolik:na mondjad,vazze!(persze jó hangosan,hogy mindenki hallja ám,hogy én mobilozom!:)))

2012. okt. 18. 07:58
 15/16 anonim ***** válasza:

Rejtett szám esetén én csak annyit mondok bele hogy halló, tessék. Várom hogy a másik köszönjön és bemutatkozzon, így eszerint reagálok. A marketingeseknek meg se hagyom, hogy továbbmondják, minek pazaroljuk egymás idejét, további jó munkát kívánva azonnal lecsapom, mielőtt bármit mondhatna.

Van ismerősöm, aki felveszi, de nem szól bele. Ezt viszont nagy bunkóságnak tartom, mert hívó csak annyit hall, hogy egy ideig kicsöngő szignál megszűnik, aminek több oka is lehet.

2012. okt. 23. 13:12
 16/16 anonim ***** válasza:

Én így:

- Ki vagy és mit akarsz???

Ezután meglátjuk mi lesz...ha meg nem bír magával akkor a búcsú ennyi: "K*rva anyádat!"

Richárd

2012. nov. 6. 06:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!