Kimehetek a Sziget-re ötven évesen? Vannak ott ilyen korúak?
Figyelt kérdés
Most mennék először, a fiam és baráti köre unszolására. A munkahelyemen elmondtam, azóta rajtam röhögnek, öreg rockernak szólítanak.2009. aug. 7. 08:30
1/16 anonim válasza:
persze:D
nyugodtan, csápolj az első sorban
kollégáidnak meg dicsekedj el :D
2/16 anonim válasza:
azért mert mások már besavanyodtak, te még élheted az életet! .))
3/16 anonim válasza:
Barátnőm apukája is 50 éves és minden évben kint van szigeten, nem is a lányával, hanem a saját haverjaival. Nincs ebben semmi gáz.
Lassan amúgy is olyan drága lesz a sziget, hogy fiatalok nem is fogják tudni megfizetni :S
4/16 anonim válasza:
Hát ha tetszeni fog az ottani zene és/vagy a tömeg akkor természetesen menj. Ha tudod, hogy nem fogod magad jól érezni akkor meg nem sok értelme van :)
Nincs felső korhatár és nem kevés hasonló korút láttam már ott :)
A kollégák meg csak irigykednek :)
5/16 anonim válasza:
persze, hogy mehetsz! és meg fogsz lepődni, mennyi nálad idősebb lesz. Remélem majd engem is fog hívni a fiam, már még csak fél éves, de én mennék!
6/16 anonim válasza:
Nagyon sok negyvenes, ötvenes megy a Szigetre. Még csak nem is különös ez
7/16 anonim válasza:
szerintem nagyon vagány, ha ennyi idősen ilyen fiatalos vagy! ez az összes fiatalnak tetszik...a fiad barátai is nagyon vagány és klassz apának tartanak majd :) hajrá, ne fogd vissza magad... a szigeten nincs korhatár...
8/16 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Lett egy kis önbizalmam, megyek!
2009. aug. 7. 20:19
9/16 anonim válasza:
még idősebbek is voltak sztem..nem?!:D
10/16 anonim válasza:
Vazul néni sem tágított a Szigetről:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!