Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma volt 13 órakor az inszeminá...

Ketteske kérdése:

Ma volt 13 órakor az inszeminációm, kimehetek este a Sziget fesztiválra?

Figyelt kérdés
Megerősítést várnék tőletek, mert én úgy tudom, hogy ez még spontán teherbeesésnek számít, így gondolom nem kell pihenni, mint mondjuk a lombiknál. Nyilván nem innék alkoholt. Köszi a válaszokat.
2011. aug. 10. 17:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg ez most a legfontosabb?

Nem azért, de ha már nehezebben jön össze a baba akkor ez igenis veszélyeztető tényező lehet. Nem feltétlen kell pihenni, de fesztiválozni sem kell eljárni, akár iszol alkoholt, akár nem.

2011. aug. 10. 18:21
 2/5 anonim ***** válasza:
szerintem sem kéne.
2011. aug. 10. 18:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem meg menj nyugodtan és persze ne igyál. Nem hinném, hogy szex után az ember nem mehet el este szórakozni, mert babát szeretne! Az inszem nem egy komoly beavatkozás, csak kicsit leröviditik a kiskatonák útját. Persze azért vigyázz magadra!
2011. aug. 10. 19:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is menj nyugodtan, ez semmiben nem különbözik a spontán szextől. Lombik után nem hiszem, hogy okos dolog lenne, de inszem után szerintem se nem oszt, se nem szoroz.
2011. aug. 10. 20:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Sok gyerek ott jön össze! :)

Menj nyugodtan, mi bajod lehet? 4,5 hónapos terhesen én is voltam fesztiválon. Na most aztán majd jól megköveznek. :)

2011. aug. 10. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!