Fiúk, férfiak, tényleg a wc illatosítóra pisiltek?
Tegnap botlottam bele ebbe a képbe:
A facebookon egy csomóan írták, hogy tényleg így van.
(nem tudom, ez megnyílik-e mindenkinek)
Ha így van, akkor utána nem gusztustalan, hogy azt az egészet nem mossa le a víz? F*sáskor is van, hogy rámegy, utána meg takaríthatom én, mert más (szó szerint) lesz@rja.
Felőlem pisilhet valaki állva, ha nem fröcsög szét mindenhová. A párom is állva pisil, sajnos kell utána rendesen takarítani. Még nem kérdeztem meg, hogy lepisili-e az illatosítót, majd egyszer, csak elég hülye kérdés ez :)
Ha pasi lennék akkor idegen helyen tuti nem ülnék le, nőként se szoktam.
Amúgy meg hasonló okból "találták fel" a piszoárban levő műlegyet, ha van ott valami, arra fognak célozni.
Csak akkor vagyok nagy legény, ha hárman állnak előttem sorban.
Három méterről még beletrafálni is király.
állvapisilésnél(wcbe) mindenképp félre fog fröcsögni, sokszor még a piszoárban is. csak akkor nem csapkod ki, ha a folyadék "elkanyarodik" és nem szemből éri a felületet(45%nál kisebb szögben, piszoár esetén alaktól függően a szélére kell célozni).
ugyanakkor a közhidelemmel ellentétben a női wck sem sokkal tisztábbak.
egyszerűen nem kell leülni sehová. ezért "hülyeség a wc"
a pottyantós sokkal praktikusabb, annyi hátránya van hogy a mozgássérültek nem tudják használni. de már manapság kulturáltabb helyeken van külön ilyen wc is.
a pottyantós legfejlettebb változata tudtommal japánban van: [link]
mivel nem kel leülni, nincs semmilyen higiéniai probléma, az alakja pedig nem engedi hogy csapkodjon.
az illatosító kérdése meg azért hülyeség, mert egy fölösleges dolog. illatosítani lehet praktikusabban is. főleg hogy ma már léteznek falra szerelhető nyomós vagy önműködő patronok is, de a jól bevált nyomkodós/fújós légfrissítők is ugyanazt teszik.
sőt, sokszor a normális szellőztetés hatásosabb, mint a szagkeverék.
Több oka van, hogy ezt csináljuk
1. sokkal kevésbé uncsi, ha nem csak hugyozol, de célzol is
2. vicces nézni, ahogy habzik
3. hamarabb elfogy, így nem unatkozik a vécés néni
Az nem érdekel, ha a melóhelyén szórakoztatja a wc-s nénit, de itthonra mi vesszük és én cserélem, takarítom.
Az meg nem vicces, hogy a csempe tele van fröccsenésnyomokkal.
Én egyébként meglennék wckagylós illatosító nélkül, a párom akar mindig venni. Lehet épp ezért, hogy legyen mire célozni? :D
ha annyira ragaszkodik hozzá, lesz szíves takarítani és cserélni. és lemosni a fröcsögésnyomokat.
igaz értelmes nő ezt meg tudná beszélni a párjával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!