Anya miért haragszik azért, ha a 3-4 napos kaját kiborítom, és? (folyt. Lent)
Figyelt kérdés
Naponta hoz anya 'konyhai' kaját, mert nem főz. A megmaradt, régebbi ebédeket, amiket már nem eszünk, műanyag dobozokba, flakonokba teszem át, és a kuka mellé leteszem, hogy a hajléktalanok elvigyék megenni.
Van, hogy anya az aznapi kaját kiborítja, mert másnap frisset hoz, ha nem esszük meg. Azt mondta erre anya, hogy a hajléktalanoknak csak a pénz kell a piára.
18l
2012. szept. 30. 20:27
1/10 anonim válasza:
Szerintem jól teszed, hogy kiteszed a hajléktalanoknak az ennivalót. Ahogy Ti nem vagytok egyformák az édesanyáddal, úgy nem egyformák a hajléktalanok sem: van köztük aki iszik és van aki nem.
2/10 anonim válasza:
Biztos probal sporolni. Amugy nagyon rendes toled, hogy kiteszed nekik!
3/10 A kérdező kommentje:
Persze, spórolunk, ahol tudunk, de szinte minden este lehúzza a wc-n a megmaradt levest, vagy főzeléket...
2012. szept. 30. 20:36
4/10 anonim válasza:
Mi nem tudhatjuk, hogy miért haragszik...
Szerintem is jól teszed, de anyukád fejébe nem látok bele. Miért nem tőle kérdezed meg ezt?
5/10 anonim válasza:
Ha az édesanyád lenne a hajléktalanok helyében, akkor szerintem másképp állna hozzá ehhez.
6/10 A kérdező kommentje:
Én sem látok bele, rákérdeztem, és erre mondta azt, hogy ' hajléktalanoknak csak a pénz kell a piára'
2012. szept. 30. 20:46
7/10 anonim válasza:
Ne foglalkozz akkor vele. Dugd el, a "becsomagolt, palackozott" ételt, és add te oda nekik. Vagy mutass neki 1-2 videot, képet, hogy hogyan is élnek ők ott. Azért isznak mert más boldogságuk nincs. A hajléktalanok sem szólnak bele egy mezei polgár életébe, hogy mire is költi a pénzét.
8/10 anonim válasza:
Lehet fél hogy "odaszoknak" a hajléktalanok. Mivel megszokják, hogy ott a kaja, minden nap oda járnak. Én se örülnék neki, ha minden nap hajléktalanok lennének a házam előtt. Egyébként én is utálok kidobni akármit is (kaja, ruha, megunt/nem használt cuccok), mert tudom, hogy másnak ennyire se futja,és talán örülnek annak, amit "kapnak".
9/10 anonim válasza:
Te csinálod jól! Sok hajléktalan piál ez igaz, de azért még esznek is, nem levegőből élnek. Ha nem pénzt kap, hanem kaját a hajléktalan, akkor örül neki és megeszi. Nyugodtan csináld továbbra is, hogy kiteszed nekik. Gondolom eddig sem maradt ott a kaja a kuka mellett.... Anyukádnak meg mondd el, hogy nem jól gondolja!
10/10 Bence_ válasza:
Nálad a pont! :)
Jól csinálod. Ha ez csak embernek is örömet okoz, akkor már megérte. Hajléktalannak is van lelke (nem csak gyomra) és jól esik neki, hogy valaki gondolt "rá" is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!