Miért van az, hogy mostanában kb 12-14éves kortól járnak a fiatalok bulizni?
Még a szervezetük sem fejlődött szinte ki, és még 1 szőr sincs a fiúk arcán, se a nyoma, hogy lenne, mert nem látszik rajta semmi. Arcilag is éretlen, és ezek járnak el bulizni? Azért szerintem túl korai, de a sör meg a cigi a kezükben..
Mitől van ez? Kinek a hibája?
természetesen a szülő felelőssége
a mostani szülők 10-14 éves gyermekei az a generáció amikor a szülőnek már nagyon sokat megengedtek
amúgy meg a gyerek csak tükör, nem tud mást csak utánozni
miből gondolod, hogy 12éves gyerekek bulizni járnak?
a legtöbb helyen igen komolyan veszik a 18-as korhatárt, de ahol el is néznek 1-2 évet, abban az esetben is csak akkor ha kinéz legalább 18-20-nak
Sehonnan nem vette, hasára ütött aztán kitalálta, h a mai 12 évesek bulizni járnak.
Lett volna valaha is diszkóban akkor tudná, h 14 évesek se nagyon vannak.
Az mindegy. Csak neked fura az a kifejezés.
Amúgy meg idáig jártam bulizni, de elment a kedvem az egésztől, mert 12-14évesek vannak szinte mindenhol. Ahol én lakom, ott a Tiszaparton szoktak lenni bulik nyáron, és ott nehéz lenne kiszűrni, mert bárki bemehet. Amúgy meg nálunk a disco-ba beengednek bárkit, aki kifizeti a belépőt.
Szerintem is túlzás általánosságban kijelenteni, h a 12-14 korosztály diszkóba jár.
Biztos van egy-két kivétel, akikkel nem foglalkoznak a szülők, de 16 alatt nem igazán engednek be, meg nem is jönnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!