Szülők! Őszintén: ha megtaláljátok a gyereketek naplóját, beleolvasnátok? Volt már valaki ilyen helyzetben?
Egyszer tesóm naplójába olvastunk bele, mert eltűnt, és a rendőrség kifejezett kérésére elővettük a naplót, hátha akad benne valami nyom, és akadt. :)
Mindig az asztalán volt a napló és sosem olvastunk bele. Valahogy szent volt nálunk ez a napló-dolog. Persze szükségből meg kellett ezt szegnünk, de akkor is csak az utolsó pár oldalt néztük meg hogy tudjuk hova mehetett.
Ha gyerekem lenne ugyanezt tenném, csak akkor olvasnám el, ha nagyon muszáj. Pl. eltűnik a gyerek, vagy gyanús hogy valami veszélyes butaságot tett.
Amúgy néha jobb nem tudni mi áll ezekben a naplókban.
"Kérdező, akkor végül is te vagy a sértett fél, és a te szülőd olvasta el a naplódat?"
Nem, az enyémet nem olvasta el senki. (Szeretném látni, azt aki elolvassa:D). Ami azt illeti, azért érdekel a kérdés, mert sok ilyen kérdést láttam már ezen az oldalon és kíváncsi vagyok a szülők szemszögére is. Valahol egyébként -de nagyon "valahol"- meg tudom érteni, aki ilyet csinál, de én magam biztos vagyok benne, hogy nem tennék ilyet. Számomra a diszkréció, a privát szféra nagyon fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!