Pár hete összejöttem egy sráccal, de ő nappal általában dolgozik így csak estefelé ér rá.
Nekem mindennap ha suli van este 8-ra otthon kell lennem,
hétvégén 10-re de azt is úgy kell kikönyörögni. :S
Olyan szar érzés megmondani neki mikor találkozunk 7-kor,
hogy bocsi de 8-ra már otthon kell lennem!! :/
Az előző barátnőjét ismerem is, ők több időt töltöttek együtt, mivel az anyja gondolom engedékenyebb, oda ment ahová akart addig ameddig akar. Sajnos 2 évig még be kell
tartanom ezt az időre hazaérést, viszont olyan kellemetlen!!! És hátrányban is érzem magam emiatt!!
Hát akkor mondd azt, hogy egyik barátnődnél leszel, vagy ottalvós buli lesz, vagy szülinap és így eltudod húzni, hogy pl. 10-re menj haza. Vagy így sem? :(
2012. szept. 15. 00:10
13/28 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom :/ eléggé necces ez az egész és baromira kikészít, még az életkedvem is elmegy anyáéktól :(
2012. szept. 15. 00:15
14/28 A kérdező kommentje:
hát igaz a hétvégén nem dolgozik :DD mikor nem jövök haza suliból egyből hanem megyek hozzá akkor is szólnak :/
2012. szept. 15. 00:31
15/28 anonim válasza:
naugye.. hétvégén meglehetne oldani! mindenre van megoldás vmilyen szinten :)), hát figyelj.. köss alkut anyudékkal hogy találkozhass vele akkor ugye suli után, hogy te jól fogsz tanulni amelett is és bebizonyítod nekik hogy az nem hátráltatja a a tanulást ! :) vagy ennyire nem állsz jól a tanulással? :D
2012. szept. 15. 00:36
16/28 A kérdező kommentje:
igazából nem nagyon, de haladok azért. Kicsit talán mentségem lehet, hogy egy elég erős és szigorú iskolába járok!! :) Azért nem vagyok rossz tanuló még sohasem buktam,
3-as körül van az átlagom :D
2012. szept. 15. 00:40
17/28 anonim válasza:
megértelek , hát akkor hogy ennél mégjobban fogsz tanulni vmennyivel..nem tudom..az a baj így nem könnyű megoldást találni erre :) , de amugy ha téll megértő a csávó és aranyos is minden.. akkor nem ciki ez a dolog , de a sok beképzelt fiú lehet annak találná...de azokkal nem kell foglalkozni :)
2012. szept. 15. 00:43
18/28 A kérdező kommentje:
Szerintem megérti, de mégis néha a fejemhez vágja, hogy kislány vagyok még 8ra otthon kell lennem :/
2012. szept. 15. 00:56
19/28 anonim válasza:
akkor nem érti meg..főleg ha a fejedhez is vágja.. hidd el akkor ezt is gondolja valójában is :S...sztem ezt a csávót hanyagold inkább..minden rossz szándék nélkül mondom , de aki most ezt mondja, az nem is bírná ezt éveken keresztül a te esetedet ,vagy akár amit én is értem ha az én helyembe lenne...lehet bírná 1 hónapig akár.. nem tudom de te beleszeretnél nagyon és otthagyna ...nem lenne kellemes és hidd el így nem éri meg..é csalódtam mrá jópárszor többször nem szeretnék..egyik volt bnőm miatt elbasztam a sulit mindent..miatta váltottam másik sulit mentem utána el a fenébe..és aznap ahogy kezdtem az új suliba dobott.. ennyire lehet megbízni pár emberbe...idő kell a bizalomhoz..és sztem ennél a gyereknél nem lenne annyi idő..nem bírná :/, remélem azért értesz naggyából :D
2012. szept. 15. 01:04
20/28 A kérdező kommentje:
igen értelek :)) hát nem ilyen könnyű ez :S sőt nehezebb mint gondoltam :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!