Mi az oka annak, hogy sok tizenéves nem a saját nevét írja ki facebook-on, hanem valami zagyvaságot?
Annyira értelmetlen és idétlen, ráasásul marhára nem vicces, maximum csak szánalmasan nevetséges! Na meg akkor, hogyan keres rá egy ismerőse, meg se tudja találni ha a nevét beírja a keresőse, emiatt is bosszantó!
"Nikcsi vok oszt cső"... valahogy nem csak nekem fáj az a szellemi sötétség ami ebből árad?!
Engem is szoktak idegesíteni. Általában tényleg valami mély sötétség árad ezekből az emberekből, mert azt hiszik ez trendi, meg vicces, meg jó, miközben baromi idegesítő, hogy nem volt képes felfogni, amikor regisztrált, hogy mi az a vezetéknév és keresztnév, és hogy oda valszeg azt kéne beírni, nem pedig valami idiótaságot, amit becenévnek aligha lehet nevezni, mert kizárt hogy ilyen idióta módon becézzék (a "Nikcsi vok oszt cső" amúgy tipikus példája amiről beszélek annak).
Aztán azért azt elvárja, hogy majd jelöld be, meg beszélgess vele, de hogy a francba, mikor a nevét nem képes kiírni? Ráadásul ez egy olyan közösségi oldal, ami azon alapszik, hogy vállalod magad (szemben a chat.hu-val).
Ennek semmi értelme idétlen nevet megadni.Én tini vagyok de sok olyat ismerek például ismerősöm is haverom igazából face ismerős hogy egy nemzetközi stár nevét írhja be pl egy pankrátorét csak lopja az alteregóját :)
felesleges sztem.
a tinik gyakran védtelenek a nyálcsorgató pszichopatákkal, vagy pedofilokkal, kukkolókkal szemben. önvédelemből hasznos, ha nem tudnak rájuk keresni.
ha valaki tényleg az ismerőse, email címen is rá tud találni.
nekem az a ciki, ha egy felnőtt gyerekeket sérteget, az életkori sajátosságaik miatt.
A mérhetetlen butaság nem életkori sajátosság! Egy pszichopata, aki mondjuk másnak adja ki magát pedig úgy is rájuk talál, ha nem a saját nevükön vannak regisztrálva.
Na meg mint az már említve lett, ha olyan kis félénk, megszeppent szüzecske, akkor nem egy szál tangában mutogatja magát a képein egy közösségi oldalon, mert pont az ilyen álnevesek csinálják ezt. Olvass bele abba amit egymásnak írogatnak! Az nem értelmes emberi kommunikáció ami ott folyik, hanem szinte már előemberi makogás, amiből árad a primitivizmus. Pont az értelmes fiatalok írják ki normálisan az adataikat!
az, hogy valaki nem a saját nevén fut, az nem jelenti azt, hogy hülye is.
nem csak tangások használnak álneveket, több álneves ismerősöm van, de egyik sem tesz fel tangás fotókat.
Sok író, és költő is álnéven fut, futott, attól még nem hülyék.
Rengeteg buta ember használja a facebookot a saját nevén (sokkal több, mint aki álnevet használ).
Akkor mi teljesen másra gondolunk! Amiről te írsz azzal nekem sincs bajom, de van egy jelenség, ami már kezd divatossá válni a tizenévesek idétlenebb részénél!
A következőken szoktam ledöbbeni:
"keménchávóó vook csőő" vagy "cukcsi béjby". Ha mondjuk a profiképüket megnézed, csak az arcvonásaikról is árad az intelektus!
"Na meg akkor, hogyan keres rá egy ismerőse, meg se tudja találni ha a nevét beírja a keresőse"
Szerintem ez a fo ok. Nem talalja meg minden debil barom, csak akinek o megadja hogy hogy van fenn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!