Egy saját farmon szeretnék élni életem hátralévő részében, tele állatokkal, növényekkel, jó alpesi levegővel?
Figyelt kérdés
A nagyvárosok pezsgését már meguntam, a tv, internet satöbbi is idegesít már. Egy kis faluban élnék legszívesebben, egy kis közösségben. Viszont született nagyvárosi paneles vagyok és túl fiatal is (24) hogy ennyire végleges döntést hozzak. Nincs tapasztalatom a munkáról, főzésről, de nagyon vágyom egy ilyen csendes életformára. Ez unalmas lehet, úgy értem hosszútávon meg lehet unni egy ilyen vidéki életet? Mert sokan unalmasnak titulálják.2012. júl. 12. 12:31
1/5 hollófernyiges válasza:
Az első probléma ami ilyenkor felmerül, hogy miből fizeted a villanyszámlát. Vagyis a disznók meg tyúkok mellé kellene egy állás/vállalkozás is, merthogy az eladott tojásokból nem jön ki, az fogadjisten :)
2/5 anonim válasza:
Most az a kérdés, hogy ott szeretnél-e élni?
3/5 anonim válasza:
Próbáld ki előbb 2 héten át. Nagyon meg fogod kedvelni.
(mármint a városi életformát.....:)
4/5 anonim válasza:
Csak az alpesi levegőt nem mondtad volna, ajánlottam volna a biofalukat itt Magyarországon.
5/5 anonim válasza:
Szia! Nekem is vannak ehhez hasonló terveim. Bár én nem nagyvárosban születtem, és jelenleg is egy kis faluban élek, egy saját farmot szeretnék, tele állatokkal, növényekkel, és reményekkel, hogy ebből meg tudjak élni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!