Hová fejlődött a világ? Miért van ez a hatalmas értelemhiány?
Szia, én most kezdtem a 11. -et. Amikor eljöttem az általánosból reméltem, hogy gimiben normális osztályom lesz. Hát nem lett. A többség tök hülye, van aki még a 3- as átlagot sem éri el, de a kettes legalább mindenkinek megvan így megbuktatni se lehet. Kérdem én akkor minek jött ide. A fiúk nagy része meg bunkó is úgyhogy mostanra a legtöbb tanár utál és folyamatosan szid minket. A város egyik legjobb gimijébe járok, de nem látszik ez az osztály színvonalán, néha úgy érzem óvodában vagyok. Ahogy nálad is nálam is teljesen ez a helyzet, vannak páran akik azért olvasni szeretnek, de tudományos témákról nem lehet beszélni velük. Szerintem ez főleg a számítógép miatt van mert főleg a fiúk egész délután a gép előtt ülnek.
17/L
Hová fejlődött a világ?
Sehova. Soha nem is volt jobb, ez csak egy romantikus fantázia. Sokszor érzem magam én is úgy mint te, de nincs mit tenni. A világ ilyen. Ilyen volt és ilyen is lesz. Elfogadod, vagy szenvedsz. Vannak hozzád hasonló emberek, biztos összeismerkedsz majd ilyenekkel. Most vagy pár év múlva. Kitartás!
"Hová fejlődött a világ?"
A középkor sem azért volt sötét, mert nem sütött a nap.
Szia!
Egyrészt a média az oka ennek, a gyerekek rengeteg szennyet néznek a tévében, olvasnak az interneten, eltanulják. A másik oka a jelenlegi gazdasági helyzet, a szülőnek több állása is van, hogy fent tudja tartani a családját, ezért kevesebb idő marad a gyerekére. A harmadik oka meg azért van, mert alapból nem foglalkozott a szülő a gyerekével, az bekerült egy társaságba, amelyik cigizik, iszik stb és el is lett rontva. De persze ez csak az én véleményem...
Egyébként nem csak 9be vannak ilyen emberek, én szakmát tanulok, s az ember azt hihetné 18 évesen már érett gondolkodással bírnak, de nem, döglött galambot játszanak, fütyülnek, énekelnek, dumálnak..
Viszont tény, hogy a 2012es 9ek elég gázak - tisztelet a kivételnek, neked is kérdező :)) Ez van... ezt kell szeretni :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!