Amikor fodrásznál vagytok, Ti szoktatok beszélgetni a fodrásszal?
Figyelt kérdés
Én pl. nem mert olyan kényszeredettnek érzem néha az egészet mikor próbáltam,ezért inkább nem:D Ti hogy vagytok ezzel? Főleg ha egy új fodrászhoz mentek.2012. szept. 3. 18:19
11/17 anonim válasza:
Én szoktam vele beszélgetni. Évek óta hozzá járok, mindig vannak közös témáink, meg van, amiről ő érdeklődik, vagy éppen én. Mondjuk azt mindig megvárom, hogy ő kezdeményezze a beszélgetést, mivel én is emberekkel dolgozom és pontosan tudom milyen az, mikor akaratom ellenére akarnak belevonni valami bájcsevegésbe :D Viszont vele szeretek beszélgetni.
12/17 A kérdező kommentje:
ava87 Neked akkor jó beszélőkéd van:D Én pesti vagyok,itt sztem máshogy állnak a vendéghez mint vidéken egy kisvárosban.Vidéken mindenki közvetlenebb...
2012. szept. 3. 20:19
13/17 anonim válasza:
Én is évek óta ugyan ahhoz a fodrászhoz járok, de még mindig nem mondhatnám, hogy túl sokat beszélgetünk miközben vágja a hajam. Mikor első néhány alkalommal mentem hozzá, akkor próbáltam erőltetni a beszélgetést, mert csak ne üljek már ott kussban, de akárhogy is próbálkozok, nem nekem való a trécselés. Én is kényszeredettnek éreztem, tehát inkább úgy döntöttem, annál még az is "jobban mutat", ha csendben ülök.:) Tehát mostanra úgy alakult, hogy ha van miről, akkor beszélgetünk, de nem megállás nélkül. Amilyen "szószátyár vagyok", inkább csak váltunk néhány szót. Nekem nem elég két-három havonta egy találkozás ahhoz, hogy az illetővel bármiről tudjak beszélgetni. A "hajastémát" már az elején kiveséztük, máshoz pedig szorosabb ismeretség kell nálam. Mármint olyan értelemben, hogy ha ő "feldobja a témát", akkor tudok róla beszélgetni, de magamtól nem igazán találok témát.
14/17 ava87 válasza:
Azért kisvárosnak nem mondanám :) Meg amúgy is, mindig máshova megyek, annyi fodrász van itt, mint a csuda. Csak itt, ahol lakom, van a környéken kb. tíz. De laktam régebben Pesten is, ott is beszélgettem a fodrászokkal :)
15/17 anonim válasza:
na igen, de alapvetően nem, inkább csak élvezem, ahogy fésül, meg előbb utóbb úgyis szárít
16/17 A kérdező kommentje:
13-as,mintha csak én írtam volna a választ:D
2012. szept. 4. 14:06
17/17 anonim válasza:
A barátom fodrász,ő vágja a hajam,szóval szoktunk beszélgetni :)
Előtte amúgy beszélgettem a fodrászommal,évekig ugyan oda jártam.Amikor először jártam egy fodrásznál,akkor is beszélgettem az illetővel,csak persze jóval kevesebbet,meg általánosabb,kevésbé személyes témákról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!