Miért akkora divat ez?
Figyelt kérdés
Nem mintha zavarna, de feltűnt hogy mostanában a lányok 3 arcrapuszit adnak egymásnak.
Nem elég a 2? xD
Ez is valami modern kori divat?
Amúgy 14/f ;)
2009. júl. 27. 14:02
1/22 anonim válasza:
nem tudom miért van, talán azt hiszik ez menő, de én a fiúknál is észrevettem :D
15/L
2/22 anonim válasza:
Nem tudom miért van ez a 3puszis dolog, pedig én is így köszönök a barátnőimnek:D
Valaki kitalálta és elterjedt.. már a rokonoknak is mikor puszit adok tartom az arcom a 3. puszi után, annyira megszoktam
3/22 anonim válasza:
én se tudom sosem, most 2 vagy 3 .... amugy állítólag a 2 a rokoni puszi, a 3 a baráti :S vagy valami ilyesmi
4/22 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ez olyan modern kori divat lenne. Én 30 éves nő vagyok, tizenéves korom óta 3 puszi jár a barátnőknek.
5/22 anonim válasza:
Nem modernkori divat, már nagyon régóta így megy, de nem tudom miért alakult ki, a barátoknak én is 3 puszival köszönök, a rokonoknak 2vel.
23L
6/22 anonim válasza:
Nem modernkori évekóta igy köszönök barinőknek.1 kivétel van mert ő "p.csásnak"tartja,neki 2,mint a családban.
7/22 anonim válasza:
Igen, amint valaki írta, a 2 puszit a rokonoknak, 3 puszit barátoknak...
Én(és a barátaim) mindenkinek így adom, fiúknak, lányoknak egyaránt...
L/15
8/22 anonim válasza:
Nálunk nincs 3 puszis szabály, egyetlen barátomnál, barátnőmnél sem. Ha mégis ilyennel futok össze elég béna, amikor én már befejeztem, a másik meg még csücsörít javában. Nekem furcsa, nem is készülök rászokni. Én is észre vettem már, hogy fiúknál is 3 a szokás, kézfogás közben, nálunk anno a fiúk abszolút nem puszizkodtak... Erről mindig a Brezsnyevék jutnak az eszembe és kiráz a hideg, igaz, ők nagyjából szájra adták egymásnak, de hármat... blőe.
9/22 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :D Ma is okosabb lettem valamivel :)
2009. júl. 27. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!