Szerintetek illik így vendéget fogadni?
Egyik rokonom meghívott bennünket vendégségbe hozzájuk. Amikor ott voltunk mindenki csinálta a megszokott dolgát. Az egyik takarított, a másik elment a dolgára, a harmadik tanult. Mi meghívottak csak ültünk az asztalnál és egymással beszélgettünk, mint otthon.
Szerintem vendégfogadáskor, főleg, ha ők hívnak úgy illett volna viselkedni,hogy mindenki oda ül beszégetni. Legolábbis én így szoktam, még váratlan vendég esetén se mennék ki mosogatni.
Utolsó válaszolóval egyetértek.
1.Rokoni kapcsolattól is függ a dolog,
2.de kiegészíteném még hogy a találkozások mértékétől is függ.Én pl 1.a ha megyek nővéreimhez beszélgetünk egy kicsit de mindenki csinál azt amit akar,néha pedig mi is besegítünk a munkába.Velük napi-heti szinten tartom a kapcsolatot.
2.De pl.olyan rokon8nővér,bátty,unotestvér stb)/ismerős akivel nagyon ritkán találkozok attól azért elvárhatja az ember hogy vele foglalkozzon.
Köszönöm szépen a válaszokat. Unkotestvéri a rokonság, nagyobb ünnepeken (karácsony, húsvét) szoktunk csak találkozni, akkor se mindig.
Nekem nem esett jól a viselkedésük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!